Είδη 1 εώς 4 από 10 σύνολο

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Η Σουηδία μας έχει τρελάνει τελευταία – όχι μονο με τα έπιπλα από το ΙΚΕΑ που στο σχεδιασμό θυμίζει δεκαετία του ’60, αλλά καθημερινά μια καινούργια startup αναδύεται με προϊόντα φοβερού design που δεν μπορείς να μην τα θες!

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Σουηδική Urbanista, η οποία αναδύεται σε σημαντική δύναμη στο χώρο των ακουστικών, κυρίως λόγω των στυλάτων σχεδίων και των χαμηλών τιμών της. Αν ζητάτε true wireless ακουστικά με πολλές ώρες φόρτιση και εξαίρετο ήχο, μικρά σε μεγεθος διαβάστε την αξιολόγησή μας.

Read More

Όταν έρχεται η στιγμή για τις γιορτινές αγορές, το να βρείτε το κατάλληλο δώρο για οποιοδήποτε άντρα (της ζωής σας) είναι πάντα κομματάκι δύσκολο (αλλά όχι τόσο δύσκολο όσο είναι για αυτόν, να ψωνίσει για σας).

Καθώς η τεχνολογία και τα gadgets είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους, σας έχουμε ένα οδηγό με τα πέντε καλύτερα δώρα για αυτόν – είτε είναι ο μπαμπάς σας, ο άντρας σας, ο αδελφός σας ή το αγόρι σας. 

Δείτε όλο τον οδηγό και εντυπωσιάστε!

Read More

Ψάχνετε να βρείτε ένα διαφορετικό δώρο για μια γυναίκα αυτές τις γιορτές, που να μην είναι κολόνια, καλλυντικό, ρούχο ή κόσμημα;

Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε πρόσφατα, "σχεδόν οι μισές γυναίκες επιστρέφουν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που έλαβαν από τους άντρες, γιατι ήταν λάθος". 

Αν όμως έχετε μια tech-obsessed γυναίκα στη ζωή σας,έχουμε τέσσερα πολύ ψαγμένα προϊόντα που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση!

Read More
Everything dies, baby that’s a fact. Αλλά ό,τι πεθαίνει καμιά φορά ξαναγυρίζει - ανανεωμένο! Στην διάρκεια της ζωής μου έχω αγοράσει δίσκους, κασέτες, CD και MP3, και όπως το βλέπω, θα αρχίσω να αγοράζω δίσκους πάλι. ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν πέταξα την συλλογή μου από δίσκους όταν άρχισε η επέλαση των CD - τότε μου φαίνονταν σαν μουσικοί δεινόσαυροι μπροστά στα μικρά ασημί δισκάκια. Έχοντας ξανά ένα πικάπ έχει το γούστο του, ειδικότερα αν είναι ρετρο πικαπ, ή πικαπ vintage. Επιπρόσθετα, εχει πλάκα να πηγαινεις στα παλιά - ό,τι έχει απομείνει- δισκαδικα το Σάββατο πρωί και να τσεκάρεις την συλλογή τους απο δίσκους, αγοράζοντας ξανά παλιές συλλογέςRead More

Είδη 1 εώς 4 από 10 σύνολο

Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 1
  2. 2
  3. 3