0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Είδη 13 εώς 16 από 25 σύνολο

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Ανακαλύψτε εδώ τις κορυφαίες ηχοστήλες της Energy Sistem.

O κρυστάλλινος ήχος πλέον δεν ανήκει μόνο στα όνειρα. Η Energy Sistem προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα ήχου σε μεγάλες εντάσεις. Διαβάστε στο άρθρο αναλυτικά γιατί ξεχωρίζουν!

Read More

Βρείτε εδώ τα καλύτερα δώρα για το ταίρι σας για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

High-end lifestyle από την διεθνούς διακεκριμένη iDeal of Sweden και True Wireless ακουστικά από την Urbanista! Μπείτε στο άρθρο για να δείτε αναλυτικά όλες τις St. Valentine προσφορές μας ❤️

Read More

Οι νέες Leap Year προσφορές Φεβρουαρίου έφτασαν στο Electroland.gr. Αγαπημένα προϊόντα ήχου της Urbanista και Energy Sistem πέφτουν στην τελική τιμή των 29€! Φορητά ηχεία και ακουστικά bluetooth σε τιμή που δεν πρέπει να χάσετε.

Ηχοσυστήματα από την NGS πλέον στα -29€ από την αρχική τιμή! Ιδανικά για όσους ζητάνε το κάτι παραπάνω από τον ήχο τους.

Μην χάσετε τις Special 29 Leap Year προσφορές!

Read More

Η Σουηδία μας έχει τρελάνει τελευταία – όχι μονο με τα έπιπλα από το ΙΚΕΑ που στο σχεδιασμό θυμίζει δεκαετία του ’60, αλλά καθημερινά μια καινούργια startup αναδύεται με προϊόντα φοβερού design που δεν μπορείς να μην τα θες!

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Σουηδική Urbanista, η οποία αναδύεται σε σημαντική δύναμη στο χώρο των ακουστικών, κυρίως λόγω των στυλάτων σχεδίων και των χαμηλών τιμών της. Αν ζητάτε true wireless ακουστικά με πολλές ώρες φόρτιση και εξαίρετο ήχο, μικρά σε μεγεθος διαβάστε την αξιολόγησή μας.

Read More

Είδη 13 εώς 16 από 25 σύνολο

Φθίνουσα Ταξινόμηση