Whoosh Wallpaper

Οι ηλεκτρονικές συσκευές όπως κινητά και tablet έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Η χρήση τους με τα χρόνια γίνεται ολόενα και πιο πολύωρη, με αποτέλεσμα να πέρναμε απίστευτα μεγάλο χρόνο μαζι τους. Πόσοι όμως από εμάς καθαρίζουμε τις συσκευές μας στο τέλος της ημέρας;

Ηλεκτρονικές Συσκευές: Η αόρατη παγίδα μικροβίων

Μπορεί τα κινητά και τα tablet να μας έχουν βοηθήσει τρομέρα στην καθημερινότητα και στη δουλεία μας χάρη στην υψηλή τεχνολογία και εργαλεία που παρέχουν, το ερώτημα όμως παραμένει... Πόσο πραγματικά καθαρά είναι τα εργαλεία αυτά;

Εάν σκεφτείτε πόσες ώρες καθημερινής επαφής έχουμε με τα κινητά σας, δεν θα εκπλαγείτε με το πόσα βακτήρια και βρώμα μπορούν να συλλέξουν. Γράφεις ένα μήνυμα καθώς μετακινείσαι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς; Πόσες φορές ακούμπησες στο κάγκελο για να ξεκουραστείς και μετά συνέχιζες να γράφεις; Μπορείτε να σκεφτείτε πολλές πηγές βρωμιάς καθώς κυκλοφορείτε. Όλες οι πηγές αυτές καταλήγουν στα κινητά και στα tablet μας. Κατ' επέκταση καταλήγουν στο πρόσωπο, στα αυτιά και στο στόμα μας.

Πως μπορώ να βεβαιωθώ πως οι συσκευές μου είναι καθαρές;

Οι κατασκευαστές φορητών συσκευών προσθέτουν στις οθόνες ένα προστατευτικό επίπεδο "επένδυση" που δρα ενάντια φυσική λιπαρότητα του δέρματος και των δαχτύλων. Η επένδυση αυτή μπορει να διαβρωθεί και να προκαλέσει προβλήματα στις συσκευές μας εάν καθαριστεί με τον λάθος τρόπο.

Πως όμως καθαρίζουμε σωστά τις οθόνες; Ο καθαρισμός της οθόνης μπορεί να γίνει εύκολα και δίχως κόπο με τα σωστά εργαλεία. Συνιστάται η χρήση ενός πανιού μικροϊνών. Τα πανάκια αυτά είναι πολύ πιο ευαίσθητα στην αφή και έχουν μαλακή επιφάνεια που προστατεύει την οθόνη. Ταυτόχρονα, είναι σχεδιασμένα να παγιδεύουν βρωμία και σκόνη στη ραφή τους αντί να τη μοιράζουν στην υπόλοιπη οθόνη. 

Μήπως οι δαχτυλιές και ta σημάδια καλλυντικών επιμένουν και δεν φεύγουν από την οθόνη; Τότε θα χρειαστείτε επιπλέον ενίσχυση από ένα καθαριστικό προϊόν που δεν αφήνει θολούρα και δεν είναι τοξικό ούτε προς εσάς ούτε προς την συσκευή όπως το Screen Shine της Whoosh. Δείτε στο επόμενο βίντεο αναλυτικά τα βήματα για τον καθαρισμό των συσκευών σας.