0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Massforce Φορητή Συσκευή Μασάζ για τα Μάτια με BT και Ηχείο Masseyes Λευκή MF-EYES-001

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

79,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114868

Σύντομη Περιγραφή

Massforce Φορητή Συσκευή Μασάζ για τα Μάτια με BT και Ηχείο Masseyes Λευκή MF-EYES-001

Περιγραφή

Είπαν ότι τα μάτια είναι το παράθυρο του κόσμου. Πώς φροντίζουμε τα δικά μας; Το Masseyes είναι το προηγμένο μασάζ ματιών που δημιουργήθηκε για να είναι η απάντηση στην κόπωση των ματιών.

- Σταθερός βαθμός θερμικής συμπίεσης
- Προηγμένος μασάζ ματιών σε τρεις λειτουργίες
- Ηχοθεραπεία με σύνδεση Bluetooth
- Κομπρέσσα θερμότητας

Η ρουτίνα θερμής κομπρέσσας σε συνδυασμό με το οφθαλμικό μασάζ με πίεση αέρα, που είναι από τις γνωστές θεραπείες που χρησιμοποιούν οι οπτομέτρες, βοηθά στην τόνωση της παραγωγής δακρύων και στην αύξηση της υγρασίας στο μάτι. Χρησιμοποιήστε Masseyes για kneading, trigger points, oscillating pressure και rhythmic tapping massage. Το ενσωματωμένο θερμαντικό μαξιλάρι παρέχει μια άνετη θερμοκρασία 38°C-42°C. Καλύτερο στην ανακούφιση από την κόπωση των ματιών, τη στυπτικότητα των ματιών, τον πόνο, τη θολούρα, τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο των ματιών, την ξηροφθαλμία και πολλά άλλα.

Massforce Masseyes Eye Massager

Διάφοροι τρόποι μασάζ ματιών

Το μασάζ ματιών που συνδυάζει διάφορες λειτουργίες θερμής θερμότητας, έξυπνης πίεσης αέρα και δόνησης πολλαπλών συχνοτήτων, υιοθετεί την παραδοσιακή meridian θεραπεία σε συνδυασμό με βαθύ μασάζ στα ακουμπήματα που βοηθά στην ανακούφιση της κόπωσης των ματιών, του οιδήματος των ματιών, των μαύρων κύκλων και της ξηροφθαλμίας. Υπάρχουν τρεις λειτουργίες μασάζ ματιών για την ευκολία σας.

Massforce Masseyes Eye Massager

Ανταποκρίνεται με ακρίβεια στα σημεία βελονισμού

Ο σχεδιασμός του Masseyes σας βοηθά αποτελεσματικά να ανανεωθείτε μετά από πολλές ώρες οθόνης κάνοντας μασάζ στα βελονιστικά σημεία. Χαλαρώστε πλήρως και απολαύστε ένα καλύτερο όνειρο με φρέσκα μάτια.

Massforce Masseyes Eye Massager

Ηχείο μουσικής Bluetooth

Το ενσωματωμένο ηχείο με προηχογραφημένο ήχο θα ενισχύσει την αίσθηση χαλάρωσης. Πατήστε το play για να ακούσετε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής μέσω της σύνδεσης Bluetooth. Η μουσική θα σας φέρει σίγουρα μια καλή ατμόσφαιρα.

Massforce Masseyes Eye Massager

Ισχυρό μασάζ ματιών

Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 850 mAh μέσα σε 2 ώρες φόρτισης σας επιτρέπει να κάνετε μασάζ για 90 λεπτά. Ευφυές μασάζ δόνησης πολλαπλών συχνοτήτων, ακριβώς όπως ένα ανθρώπινο χέρι - τρίβοντας 9 ομάδες σημείων γύρω από τα μάτια, χαλαρώνοντας τα μάτια.

Massforce Masseyes Eye Massager

Συμπαγής σχεδιασμός

Καλά σχεδιασμένο με αναδιπλούμενο κατά 180° που σας επιτρέπει να βγείτε με το Masseyes στην τσάντα σας. Έχει μέγεθος 19 x 14 x 8 cm, βάρος 0,5 kg. Η καμπυλωτή γέφυρα μύτης, σχεδιασμένη σύμφωνα με την εργονομία, είναι κατάλληλη για τα περισσότερα σχήματα προσώπου και η ζώνη κεφαλής είναι ρυθμιζόμενη. Μασάζ ματιών για όλους.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε