0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Massforce Φορητή Συσκευή TENS Μασάζ για Όλο το Σώμα Massmulator MF-MULATOR

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

69,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114866

Σύντομη Περιγραφή

Massforce Φορητή Συσκευή TENS Μασάζ για Όλο το Σώμα Massmulator MF-MULATOR

Περιγραφή

Ευκολία χρήσης

Με 4 σφραγισμένα επαναχρησιμοποιήσιμα pads, το μηχάνημα Massmulator TENS είναι ένα συνολικό πακέτο μασαζ για τη μυϊκή καταπόνηση. H λειτουργία είναι εύκολη όσο το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς πρόκειται για μια οθόνη αφής LED, η οποία επιπλέον διαθέτει στυλό γραφίδας. Παρέχει τη βέλτιστη εμπειρία μασάζ με 5-6 ώρες χρήσης.

Massforce Massmulator 28 Massage Modes TENS Machine

Διάφορες λειτουργίες και επίπεδα

Ο ηλεκτρικός νευροδιεγέρτης Massmulator χρησιμοποιεί 28 διαφορετικούς τρόπους θεραπείας σε μία συσκευή μονάδας καθώς και pads μασάζ. Αυτές περιλαμβάνουν λειτουργίες μασάζ tuina, βελονισμού, taping, gausha, βεντούζες, συνδυασμό, shiatus, βαθύ μασάζ ιστού, πόνο στην πλάτη, πίεση, bodybuilding, απώλεια βάρους και πολλά άλλα. Κάθε λειτουργία διαθέτει ρύθμιση της έντασης που διαθέτει 20 διαφορετικά επίπεδα.

Massforce Massmulator 28 Massage Modes TENS Machine

Πότε χρησιμοποιείται το TENS

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια ένα μηχάνημα TENS όσο συχνά θέλετε. Συνήθως για 30-60 λεπτά έως και 4 φορές την ημέρα. Τα pads του ηλεκτρικού νευροδιεγέρτη τοποθετούνται συνήθως πάνω από την περιοχή του πόνου, αλλά άλλες πιο προηγμένες εφαρμογές μπορεί συχνά να αποδειχθούν καλύτερες. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον φυσιοθεραπευτή για την αρχική ρύθμιση της τοποθέτησης των ηλεκτροδίων.

Massforce Massmulator 28 Massage Modes TENS Machine

Παραδείγματα:

Κεντρικός πόνος στον αυχένα: τοποθετήστε κάθε σετ ηλεκτροδίων στην πίσω πλευρά του αυχένα στην περιοχή της δυσφορίας.
Πόνος στον ώμο: Τοποθετήστε κάθε σετ ηλεκτροδίων πάνω και κάτω από το σημείο του πόνου. Τοποθετήστε το ένα ηλεκτρόδιο στον αυχένα από την ίδια πλευρά με τον επώδυνο ώμο και το άλλο ηλεκτροδίου σε ζεύγος στην επώδυνη περιοχή- τοποθετήστε το άλλο ηλεκτρόδιο με παρόμοιο τρόπο.
Πόνος στο γόνατο: Τοποθετήστε ηλεκτρόδια γύρω από την άρθρωση του γόνατος πάνω και κάτω από κάθε πλευρά.
Κάτω μέρος της πλάτης: Τοποθετήστε ηλεκτρόδια σε κάθε πλευρά της πλάτης στο επίπεδο του πόνου. Εάν ο πόνος είναι προς τη μία πλευρά, τοποθετήστε ένα από τα ζευγαρωμένα ηλεκτρόδια πάνω από το σημείο του πόνου δίπλα στη σπονδυλική στήλη και το αντίστοιχο ηλεκτρόδιο κοντά στη σπονδυλική στήλη στο ίδιο επίπεδο- τοποθετήστε το δεύτερο ηλεκτρόδιο κοντά στην ίδια θέση.

Αποφύγετε αυτές τις περιοχές

Δεν προτείνεται η χρήση του μηχανήματος TENS μπροστά ή στα πλάγια του λαιμού σας, στους κροτάφους, στο στόμα ή στα μάτια, στο στήθος και στο πάνω μέρος της πλάτης ταυτόχρονα, σε ερεθισμένο ή μολυσμένο ή σπασμένο δέρμα, σε κιρσούς και σε μουδιασμένες περιοχές. Δεν είναι ασφαλές για όλους να το χρησιμοποιήσετε σε περίπτωση που έχετε βηματοδότη ή άλλου τύπου ηλεκτρικό μεταλλικό εμφύτευμα, αν είστε μέλλουσα μητέρα, έχετε επιληψία ή καρδιακό πρόβλημα.

  • 28 διαφορετικές λειτουργίες και χειριστήρια και 20 επίπεδα έντασης
  • 4-6 ώρες χρήσης
  • δεν χρειάζεται να πατήσετε κάποιο κουμπί, διαθέτει οθόνη αφής LED

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε