0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Massforce Συσκευή Μασάζ EMS / TENS για τα Πόδια Επαναφορτιζόμενη Massfoot Pro MF-FEET-001

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

49,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114862

Σύντομη Περιγραφή

Massforce Συσκευή Μασάζ EMS / TENS για τα Πόδια Επαναφορτιζόμενη Massfoot Pro MF-FEET-001

Περιγραφή

Πιο ελαστικός σχεδιασμός

Εάν ενδιαφέρεστε για ένα μικρό, συμπαγές και πτυσσόμενο μασάζ ποδιών, το Massfoot Pro αξίζει μια ματιά. Κατασκευασμένο σε ένα λεπτό χαλί, ένα ηλεκτρικό μασάζ ποδιών είναι ανθεκτικό και το φύλλο ηλεκτροδίων δεν σπάει εύκολα ακόμα και αν είναι διπλωμένο.

Massforce Massfoot Pro Electric Foot Massager

Λειτουργία σίγασης

Αυτό δεν είναι σαν ένα κοινό μασάζ ποδιών στην αγορά που είναι θορυβώδες όταν είναι ενεργοποιημένο, το Massfoot προσφέρει χαλάρωση σε λειτουργία σίγασης. Το πρώτο ηλεκτρικό μασάζ ποδιών που λειτουργεί καλά στην αθόρυβη λειτουργία. Δεν μπορείτε να μαντέψετε πώς λειτουργεί από τον ήχο του.

Massforce Massfoot Pro Electric Foot Massager

Γιατί EMS και TENS

Όταν μιλάτε για χρόνιους καθημερινούς πόνους, συχνά μιλούν για την απογοήτευση που νιώθουν όσον αφορά την έλλειψη ελέγχου της κατάστασής τους. Η ηλεκτρική μυϊκή διέγερση (EMS) και η διαδερμική ηλεκτρική νευρική διέγερση (TENS) προσφέρουν αυτόν τον έλεγχο και βοηθούν στις ψυχολογικές επιπτώσεις της καθημερινής διαχείρισης του πόνου. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει καμία παρενέργεια με τη χρήση αυτής της μεθόδου.

Massforce Massfoot Pro Electric Foot Massager

Τρόποι μασάζ

Το ηλεκτρονικό μασάζ ποδιών EMS και TENS παρέχει αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο, το Massfoot έρχεται με προγράμματα μασάζ που σας επιτρέπουν να απολαύσετε το αποτέλεσμα του χαλαρωτικού μασάζ καθώς και τον πόνο που στοχεύετε. Επιλέξτε 6 λειτουργίες με τα 10 επίπεδα έντασης ή ισχύος του, χαλαρώστε νωρίτερα και περισσότερο.

Massforce Massfoot Pro Electric Foot Massager

Υπερελαφρύ

Η ταλαιπωρία του καθημερινού πόνου; Ξέρουμε ότι χρειάζεστε θεραπεία όχι μόνο στην άνεση του σπιτιού σας αλλά και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού! Το Massfoot Pro υπάρχει ως ένα φορητό μηχάνημα μασάζ ποδιών με λεπτό στρώμα. Αυτό θα γλιστρήσει στην τσάντα σας και θα σας προσφέρει μια σούπερ εμπειρία μασάζ.

Massforce Massfoot Pro Electric Foot Massager

Ευκολία χρήσης

Η τεχνολογία μασάζ EMS και TENS σας παρέχει πλήρη έλεγχο της θεραπείας σας, σε αντίθεση με τα φάρμακα κατά του πόνου, όπου δεν είναι πάντα δυνατό ή εφικτό να αυξήσετε ή να μειώσετε απλά τη δόση, αν δεν λειτουργεί. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καλώδιο φόρτισης, καθώς μπορείτε να απολαμβάνετε προηγμένο μασάζ ποδιών οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας μπαταρία. Το καλό μέγεθος, ο εξαιρετικά κομψός, ελαφρύς και φορητός σχεδιασμός σας προσφέρει μια άνετη εμπειρία.

Massforce Massfoot Pro Electric Foot Massager

Το Massfoot Pro είναι εξαιρετική συμπληρωματική θεραπεία σε πιο εντατικές θεραπείες. Ένα ηλεκτρικό μασάζ ποδιών με μονάδες EMS και TENS που είναι καλό στη μείωση των σημάτων πόνου προς τον εγκέφαλο.

  • Τεχνολογία μασάζ EMS και TENS για τα πόδια
  • Φορητό μασάζ ποδιών
  • 360˚ Θεραπεία ποδιών

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε