0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Massforce Πιστόλι Μασάζ για το Σώμα Επαναφορτιζόμενο με 1 Θερμαινόμενη 7 Κεφαλές Μαύρο Massgun Heat MF-GUNHEAT-001

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

169,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114860

Σύντομη Περιγραφή

Massforce Πιστόλι Μασάζ για το Σώμα Επαναφορτιζόμενο με 1 Θερμαινόμενη 7 Κεφαλές Μαύρο Massgun Heat MF-GUNHEAT-001

Περιγραφή

Θερμαινόμενο πιστόλι μασάζ για το καλύτερο ζέσταμα

Το πιστόλι μασάζ Massgun Heat μπορεί να σας βοηθήσει να αναρρώσετε γρηγορότερα με μεγαλύτερη άνεση. Η θερμαντική κεφαλή βοηθά στην απελευθέρωση του γαλακτικού οξέος από τους μυς. Η λειτουργία θερμότητας 48 βαθμών διασπά τη συσσώρευση γαλακτικού οξέος για την ανακούφιση της μυϊκής έντασης. Η πηγή ενέργειας και θερμότητας προέρχεται από την ίδια την κεφαλή, κάνοντας το δέρμα σας να παίρνει σταθερή ζεστασιά. Τώρα μπορείτε να αισθάνεστε, να αναρρώνετε και να κινείστε καλύτερα.

Massforce Massgun Heat Gun Massager

Λειτουργεί πιο αθόρυβα κι από έναν ψίθυρο

Το πιστόλι μασάζ Massgun Heat είναι ένα από τα πιο αθόρυβα στην αγορά. Το επίπεδο ντεσιμπέλ είναι μικρότερο από 48dB με ένα αθόρυβο μοτέρ που χτυπάει με 3.500 παλμούς ανά λεπτό. Βελτιστοποιήστε την αποκατάστασή σας από το γυμναστήριο ή οπουδήποτε βρίσκεστε χωρίς να ανησυχείτε για τον ήχο.

Massforce Massgun Heat Gun Massager

Ρυθμιζόμενες ταχύτητες και εντάσεις

Το Massgun Heat σας βοηθά να φροντίσετε σωστά το σώμα σας. Διαθέτει 20 ρυθμιζόμενα επίπεδα ταχύτητας που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός σας. Ελέγξτε τα επίπεδα έντασης εύκολα με την ευαίσθητη οθόνη αφής.

Massforce Massgun Heat Gun Massager

Φορητό πιστόλι μασάζ με θερμότητα

Το Massgun Heat διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας που σας επιτρέπει να φορτίζετε λιγότερο συχνά. Μια δίωρη φόρτιση είναι αρκετή για 12 ώρες χρήσης, επιτρέποντάς σας να αναρρώνετε από οπουδήποτε.

Massforce Massgun Heat Gun Massager

8 ΚΕΦΑΛΈΣ ΜΑΣΆΖ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΌΧΕΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΏΝ ΜΥΪΚΏΝ ΠΕΡΙΟΧΏΝ

Το Massgun Heat διαθέτει 7 διαφορετικές κεφαλές μασάζ και 1 θερμαντική κεφαλή που μπορείτε να αλλάξετε ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός σας. Οι κεφαλές μασάζ θα σας βοηθήσουν να στοχεύσετε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες, όπως ο λαιμός, οι μηροί, τα πόδια, οι ώμοι και άλλα.

  • Κεφαλή μπάλας: Μια μεγάλη μυϊκή ομάδα όπως οι γλουτοί, οι οπίσθιοι μηριαίοι, οι μηροί και οι τετρακέφαλοι λειτουργούν καλά με την κεφαλή μπάλας. Αυτή η κεφαλή σας επιτρέπει να καλύψετε μια ευρύτερη επιφάνεια και μεγαλύτερες μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα.
  • Επίπεδη κεφαλή: Η επίπεδη κεφαλή είναι ιδανική για τις ωμοπλάτες και τις ζώνες IT, καθώς λειτουργεί εξαιρετικά για την αίσθηση μασάζ ολόκληρου του σώματος. Είναι ακριβώς φτιαγμένο για μικρότερη επιφάνεια, γεγονός που το καθιστά καλύτερο για χρήση σε πιο πυκνές μυϊκές ομάδες.
  • Κεφαλή σε σχήμα U: Χρησιμοποιήστε την κεφαλή σχήματος U για μασάζ στον αυχένα και την περιοχή της σπονδυλικής στήλης. Μπορεί να βοηθήσει την πλάτη σας να αισθάνεται χαλαρή και άνετη.
  • Κεφαλή κώνου και κεφαλή θέρμανσης: Η κωνική κεφαλή και η θερμαντική κεφαλή είναι ιδανικές για την επεξεργασία τόσο μεγάλων όσο και μικρών μυϊκών ομάδων. Είναι το κατάλληλο εξάρτημα για γενική χρήση. Η θερμαντική κεφαλή μπορεί να βοηθήσει στη γρήγορη ανάρρωσή σας.
  • Βασική επίπεδη κεφαλή: Η βασική επίπεδη κεφαλή είναι χρήσιμη για ευαίσθητες μυϊκές ομάδες και χαλάρωση μαλακών ιστών. Είναι κατάλληλο για χρήση σε πονεμένες περιοχές σε όλο το σώμα.
  • Ημικυκλική κεφαλή: Είναι ιδανική για τα σημεία πυροδότησης και το κάτω μέρος της πλάτης. Μπορεί να χορηγηθεί και στις δύο πλευρές της σπονδυλικής στήλης, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απευθείας στο οστό.
  • Κεφαλή μανιταριού: Η κεφαλή μανιταριού είναι για την ακριβή θεραπεία μυών και μικρότερων μυϊκών ομάδων, όπως τα χέρια και τα πόδια. Είναι εξαιρετικό για μασάζ σημείων σκανδάλης, αλλά δεν πρέπει να το χρησιμοποιείτε για περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα ανά μυϊκή περιοχή.

MASSGUN HEAT come with eight heads

Χαρακτηριστικά:

  • Βάρος (σε γραμμάρια) 950
  • Μέγεθος 24x17x6cm
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 ώρες
  • Ταχύτητα 20
  • Κεφαλές μασάζ 8
  • Επιλογή θέρμανσης Ναι
  • Βάθος μασάζ 14mm
  • Οθόνη αφής Ναι
  • RPM (στροφές ανά λεπτό) 3500
  • Σύστημα φόρτισης: Φορτιστής/Αντάπτορας

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε