0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Massforce Πιστόλι Μασάζ για το Σώμα Επαναφορτιζόμενο με 7 Κεφαλές Μαύρο Massgun MF-PG-001

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

149,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114859

Σύντομη Περιγραφή

Massforce Πιστόλι Μασάζ για το Σώμα Επαναφορτιζόμενο με 7 Κεφαλές Μαύρο Massgun MF-PG-001

Περιγραφή

Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος

Το Πιστόλι Μασάζ στοχεύει στη μείωση της φλεγμονής με την απομάκρυνση μέσω των κινήσεων του των εξωκυτταρικών υγρών, όπως το λεμφικό υγρό και το φλεβικό αίμα, από τον μυϊκό ιστό προς το κυκλοφορικό σύστημα. Μπορεί να βοηθήσει στη χαλάρωση των σφιχτών μυών, στη διάσπαση του ουλώδους ιστού και των συμφύσεων και στην ελαχιστοποίηση του μυϊκού πόνου και της έντασης.

Massforce Massage Gun

Ασύρματο μοτέρ χωρίς ψήκτρες

Εκμεταλλευτείτε το πλεονέκτημα της μειωμένης συντήρησης, της βελτιωμένης απόδοσης και της μειωμένης θερμότητας και θορύβου, έχοντας έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες στη συσκευή. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να μπλεχτείτε με καλώδιο, καθώς είναι ασύρματο. Ένα πιστόλι μασάζ που είναι έτοιμο να το φέρετε παντού.

Massforce Massage Gun

Ρυθμιζόμενη δύναμη ταχύτητα

Η θεραπεία δόνησης λειτουργεί στους μύες, τους συνδετικούς ιστούς, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τις αρθρώσεις, τα οποία συνεργάζονται για να βοηθήσουν την κινητικότητα. Αναζωογονήστε τους πονεμένους ιστούς και τους πονεμένους μύες με ένα ισχυρό μοτέρ που παρέχει ισχυρή υψηλή διείσδυση.

Massforce Massage Gun

Αθόρυβο αλλά ισχυρό

Εξετάστε ένα επίπεδο θορύβου μικρότερο από 48 ντεσιμπέλ, καθιστώντας αυτό το πιστόλι μασάζ την πιο αθόρυβη συσκευή μασάζ που υπάρχει. Καταλαβαίνουμε βαθιά ότι μια ογκώδης συσκευή μπορεί όχι μόνο να είναι ενοχλητική - μπορεί να είναι αντιπαραγωγική. Το πιστόλι μασάζ Massforce θα σας επιτρέψει να το φέρετε οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Μην ανησυχείτε να καθίσετε σε δημόσιο χώρο και να απολαύσετε αυτό το πιστόλι μασάζ. Πιθανότατα θα σας κοιτάζουν επίμονα επειδή φαίνεστε τόσο χαλαροί μέσα στο πλήθος.

Massforce Massage Gun

7 κεφαλές μασάζ

  • Κεφαλή μπάλας: χρησιμοποιείται για μεγάλες μυϊκές ομάδες όπως οι γλουτοί, οι οπίσθιοι μηριαίοι και οι τετρακέφαλοι. Καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια, επιτρέποντάς σας να στοχεύσετε τις μεγαλύτερες μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα.
  • Κεφαλή σχήματος U: άνετη κεφαλή για μασάζ στον αυχένα και τους σπονδύλους ή τη σπονδυλική στήλη
  • Κεφαλή σε σχήμα κώνου: Ιδανική για συνολική χρήση σε μεγάλες και μικρές μυϊκές ομάδες. Αυτό το εξάρτημα είναι συνήθως το κατάλληλο για γενική χρήση.
  • Επίπεδη κεφαλή: Ιδανική για τις ωμοπλάτες και τις ζώνες IT, καθώς είναι ιδανική για μασάζ και χαλάρωση ολόκληρου του σώματος. Κατασκευασμένο με ακρίβεια για μικρότερη επιφάνεια και είναι επίσης ιδανικό για χρήση σε πιο πυκνές μυϊκές ομάδες.
  • Βασική επίπεδη κεφαλή: Χρησιμοποιείται κυρίως για τρυφερές ή περιοχές. Ιδανικό για χρήση σε όλο το σώμα. Πιο κατάλληλο για ευαίσθητες μυϊκές ομάδες και χαλάρωση μαλακών ιστών.
  • Ημικυκλική κεφαλή: Χρησιμοποιείται κυρίως για σημεία πυροδότησης και το κάτω μέρος της πλάτης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο πλευρές της σπονδυλικής στήλης, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απευθείας στο οστό.
  • Κεφαλή μανιταριού: Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σημειακών μυών και μικρότερων μυϊκών ομάδων, όπως τα χέρια και τα πόδια. Είναι εξαιρετικό για μασάζ σημείων σκανδάλης, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για περισσότερο από 15 δευτερόλεπτα ανά μυϊκή περιοχή.

MASSGUN come with seven heads

Έλεγχος οθόνης αφής
20 επίπεδα έντασης. Ταχύτητα 3500 στροφών ανά λεπτό
7 κεφαλές μασάζ για την κάλυψη όλων των μυϊκών πόνων
Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

  • Βάρος (σε γραμμάρια): 950
  • Μέγεθος: 24x17x6cm
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 7 ώρες
  • Ταχύτητες: 20
  • Κεφαλές μασάζ: 7
  • Βάθος μασάζ: 14mm
  • Οθόνη αφής: Ναι
  • RPM (στροφές ανά λεπτό): 3500
  • Σύστημα φόρτισης: Φορτιστής/Αντάπτορας

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε