0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Serafim Racing wheel iOS/Android/Switch /PS4/PS3/Xbox one/PC R1+

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

79,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112344

Σύντομη Περιγραφή

Serafim Racing wheel iOS/Android/Switch /PS4/PS3/Xbox one/PC R1+

Περιγραφή

Προετοιμαστείτε για έναν συναρπαστικό αγώνα! Το R1+ είναι ένας σύγχρονος τροχός πολλαπλών πλατφορμών, συμβατός όχι μόνο με τα Windows, αλλά και με Android και iOS. Παρέχει εξαιρετικά ομαλή λειτουργία και θα σας χαρίσει αξέχαστες συγκινήσεις ενώ παίζετε. Το παρεχόμενο πεντάλ επιτρέπει άνετο φρενάρισμα και επιτάχυνση. Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης έναν πρόσθετο σφιγκτήρα για σταθερή στερέωση του τιμονιού στο τραπέζι. Η ειδική εφαρμογή Serafim υποστηρίζει περισσότερα από 28 παιχνίδια.

Η συσκευή είναι συμβατή με πολλές πλατφόρμες. Λειτουργεί τέλεια, μεταξύ άλλων, με υπολογιστές Windows, καθώς και με τις κονσόλες PS3, PS4 και XBOX One. Μπορείτε επίσης να το συνδέσετε με επιτυχία στο Nintendo Switch. Το R1+ λειτουργεί επίσης με τα περισσότερα smartphones, επιτρέποντάς σας να παίζετε άνετα παιχνίδια αγώνων για κινητά.

Πατήστε γκάζι ή φρενάρετε δυνατά - το παρεχόμενο πεντάλ σάς επιτρέπει να μπείτε ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι. Με το R1+ είναι σχεδόν σαν να οδηγείτε ένα πραγματικό αυτοκίνητο! Το τιμόνι γυρίζει ομαλά και αισθάνεται υπέροχα στο χέρι σας για απαράμιλλη άνεση. Απολαύστε δυναμικό παιχνίδι και μια αξέχαστη εμπειρία!

Μάρκα Serafim
Μοντέλο R1+
Διαστάσεις τιμονιού 270x260x278mm
Διαστάσεις πεντάλ 135x220x235μ
Βάρος 2600g
Συμβατότητα iOS, Android, PC, PS3, PS4, XBOX One, Switch
Έκδοση Bluetooth 4.0
Καλώδιο USB
Υποστήριξη δόνησης PC, PS3, PS4, XBOX One, Switch

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε