0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Subsonic Batman Junior Gaming Chair SA5573-B1

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

199,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112433

Σύντομη Περιγραφή

Αυτό το κάθισμα σχεδιασμένο για e-sport είναι το μοναδικό και απόλυτο αξεσουάρ για όλους τους λάτρεις του Batman.Αυτή η πολυουρετανική πολυθρόνα gamer bucket gamer σας προσφέρει εξαιρετική άνεση και πολλές ρυθμίσεις, ιδανικές για μακρά διαδικτυακά παιχνίδια και μάχες βασιλικού παιχνιδιού σε κονσόλα PC ή Playstation 4 / PS4 Slim / PS4 Pro / Xbox One / Nintendo Switch.

Περιγραφή

Αποτρέπει τον πόνο στην πλάτη: Η εργονομική πλάτη του ακολουθεί τέλεια το σχήμα της πλάτης χάρη στην ενίσχυση του στο οσφυϊκό επίπεδο και προστατεύει από κάθε πόνο στην πλάτη.

Ένα εξαιρετικά άνετο και ανθεκτικό κάθισμα: Ο αφρός υψηλής πυκνότητας, πάχους 5 cm, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει ένα εκτεταμένο και βελτιστοποιημένο κάθισμα για μεγάλη διάρκεια ζωής της καρέκλας.


Υποβραχιόνια με επένδυση: Τα μαύρα υποβραχιόνια PU (πολύ στερεά) με φινίρισμα πιάνου είναι γεμάτα με αφρό για να βελτιστοποιήσετε την άνεση στο μπράτσο και να σας επιτρέψουν να παίξετε για αρκετές ώρες χωρίς να αισθάνεστε κουρασμένοι.


Μια στιβαρή δομή: Κατασκευασμένη από PU (Πολυουρεθάνη) ελαφριά και πολύ ισχυρή, η καρέκλα παιχνιδιών e-sport έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στη φθορά και ο μηχανισμός ρύθμισης ύψους "Gas lift" της κατηγορίας 4 έχει επίσης βελτιστοποιηθεί για μέγιστη αντοχή με καθημερινή χρήση χρήση.


Υψηλής ποιότητας φινίρισμα: Η επίστρωση πολυουρεθάνης καθαρίζεται πολύ εύκολα και είναι διακοσμημένη με ραφές και ένα λογότυπο πλήρως κεντημένο.


Εξαιρετικά βολικό: Εξοπλισμένο με 5 τροχούς PU και μια λειτουργία καθισμάτων Rocking Chair θα σας δώσει πραγματική ελευθερία κινήσεων για παιχνίδι και εργασία.


Εγγύηση 1 έτους: Η καρέκλα τυχερού παιχνιδιού e-sport είναι εγγυημένη για 1 έτος για κάθε κανονική χρήση.

Τεχνικές προδιαγραφές:
- Ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος: 40 - 52 cm.
- Λειτουργία κουνιστής καρέκλας με σύστημα ισορροπίας.
- 5 τροχίσκους βαρέως τύπου.
- Υποστηρίζει έως 120 κιλά.
- Αφρός υψηλής πυκνότητας 5 cm
- Στιβαρό, εύκολο στη φροντίδα απομίμηση δέρματος (ένα απλό υγρό πανί θα αφαιρέσει τους περισσότερους καθημερινούς λεκέδες).


Διαστάσεις :
- heightψος καθίσματος: 40 - 52 εκ.
- Βάθος καθίσματος: 50 εκ.
- Υtψος πλάτης: 67 cm.
- Πλάτος πλάτης πλάτης: 47 εκ.

- Πλάτος: 60 εκ

Βάρος: 12 Kg.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε