0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Deltaco Gaming Headset Ασύρματο USB DH440, 7.1 Surround Sound, Αφρός Μνήμης, RGB Μαύρο GAM-163

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

79,99 €

Κατόπιν παραγγελίας
Προσωρινά εξαντλημένο, αναμένεται σύντομα

Κωδικός Προϊόντος: 117153

Σύντομη Περιγραφή

Deltaco Gaming Headset Ασύρματο USB DH440, 7.1 Surround Sound, Αφρός Μνήμης, RGB Μαύρο GAM-163
Οδηγίες Χρήσης:
  • Περιγραφή

    Απολαύστε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με αυτό το ελαφρύ Ασύρματο USB Gaming Headset, που διαθέτει 7.1 surround sound για βέλτιστη αντίληψη του χώρου στο παιχνίδι. Με οδηγούς 50 mm, αποδίδει καθαρό, ευκρινή ήχο, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια. Ο RGB φωτισμός του προσφέρει λειτουργία rainbow, ενώ το στήριγμα κεφαλής και τα μαξιλάρια αυτιών από αφρό μνήμης και τεχνητό πρωτεϊνικό δέρμα εξασφαλίζουν άνεση κατά τη διάρκεια πολύωρων συνεδριών. Τα διαισθητικά πλήκτρα ελέγχου πάνω στο ακουστικό επιτρέπουν γρήγορες ρυθμίσεις στο παιχνίδι ενώ το αποσπώμενο μικρόφωνο και τα καλώδια προσθέτουν επιπλέον ευελιξία.

    Lightweight :
    Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χωρίς να θυσιάζετε την άνεση. Τα ελαφριά ακουστικά μας εξασφαλίζουν μια άνετη εμπειρία παιχνιδιού, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στο παιχνίδι χωρίς ενοχλήσεις.

    Low Latency :
    Αγκαλιάστε την ελευθερία της κίνησης με τα Low-Latency ασύρματα ακουστικά 2,4 GHz και απολαύστε μια ευέλικτη εμπειρία ήχου gaming σε πραγματικό χρόνο.

    Virtual Surround Sound :
    Βυθιστείτε στην καρδιά της δράσης με την τεχνολογία Virtual Surround Sound 7.1 που σας επιτρέπει να αντιλαμβάνεστε την προέλευση ήχων από διαφορετικές κατευθύνσεις και αποστάσεις, δίνοντάς σας ένα σαφές πλεονέκτημα σε παιχνίδια όπου η επίγνωση θέσης είναι ζωτικής σημασίας, επιτρέποντάς σας να ακούτε βήματα, πυροβολισμούς ή άλλους ήχους εντός του παιχνιδιού με μεγαλύτερη ακρίβεια.
    Εναλλαγή μεταξύ στερεοφωνικής και surround λειτουργίας ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου με το οποίο ασχολείστε.

    Ισχυροί οδηγοί 50 mm :
    Απολαύστε κρυστάλλινο ήχο, ζωντανεύοντας τους ήχους του παιχνιδιού. Το επίπεδο λεπτομέρειας μεταμορφώνει την εμπειρία παιχνιδιού σας.

    Λειτουργία RGB ουράνιου τόξου :
    Απογειώστε το στυλ σας με τη λειτουργία RGB rainbow, προσθέτοντας μια ζωντανή οπτική διάσταση στη ρύθμιση παιχνιδιών σας.

    Άνεση από δέρμα πρωτεΐνης και αφρό μνήμης :
    Σχεδιασμένα για μεγάλες συνεδρίες gaming, τα ακουστικά μας διαθέτουν ένα στήριγμα κεφαλής και μαξιλάρια αυτιών από αφρό μνήμης που καλύπτονται από δέρμα πρωτεΐνης για μεγαλύτερη άνεση και ανθεκτικότητα. Απολαύστε μια άνετη, εφαρμογή που προσαρμόζεται στο σχήμα του κεφαλιού σας για ώρες άνετου gaming.

    Διαισθητικά πλήκτρα ελέγχου στο ακουστικό :
    Τα χειριστήρια που βρίσκονται πάνω στο ακουστικό είναι εύκολα προσβάσιμα και σας επιτρέπουν να κάνετε γρήγορες ρυθμίσεις χωρίς να χάνετε την αυτοσυγκέντρωσή σας.

    Ευέλικτο αποσπώμενο μικρόφωνο :
    Απολαύστε αυξημένη ευελιξία με το αποσπώμενο μικρόφωνο που διασφαλίζει ότι μπορείτε να επικοινωνείτε καθαρά με τους συμπαίκτες σας κατά τη διάρκεια συνεδριών παιχνιδιού.

    Μαλακά καλώδια paracord :
    Τα ακουστικά μας, συμβατά με PC, Mac, PS4, PS5, Switch και κινητά, εξασφαλίζουν συμβατότητα σε μια σειρά από πλατφόρμες και περιλαμβάνουν ένα καλώδιο 3,5 mm, καθώς και ένα εύκαμπτο καλώδιο 2m USB-A σε USB-C με paracord επένδυση που σας επιτρέπει να φορτίζετε τα ακουστικά ενώ παίζετε.

    • Lightweight On-Ear Headset
    • Οδηγοί 50 mm
    • Αποσπώμενο μικρόφωνο
    • RGB με λειτουργία ουράνιου τόξου
    • Ασύρματος δέκτης 2,4 GHz χαμηλής καθυστέρησης
    • Αντίσταση: 32 Ohm
    • Ρύθμιση έντασης ήχου και μικροφώνου στο ακουστικό
    • Εναλλαγή μεταξύ στερεοφωνικής και Virtual Surround Sound 7.1
    • Αφρός μνήμης και δέρμα πρωτεΐνης στο στήριγμα κεφαλής και στα μαξιλάρια αυτιών
    • Συμβατότητα: PS4 & PS5 / Switch / Κινητά
    • Καλώδια USB-C σε USB-C και USB-A σε USB-C με παρακώδικα

    Αξιολογήσεις

    Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

    Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε