0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Niimbot Ηλεκτρονικός Ετικετογράφος Χειρός Μονός σε Λευκό Χρώμα D110

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

22,68 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 116786

Σύντομη Περιγραφή

Niimbot Ηλεκτρονικός Ετικετογράφος Χειρός Μονός σε Λευκό Χρώμα D110

Περιγραφή

Ο φορητός εκτυπωτής ετικετών Niimbot D110 θα σας φανεί χρήσιμος, για παράδειγμα, στο σπίτι ή στο κατάστημα. Ξεχωρίζει για την αποτελεσματική λειτουργία του και δεν απαιτεί μελάνι. Χάρη στον ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό του, δεν θα καταλαμβάνει πολύ χώρο και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τον χειρισμό του. Επιπλέον, λειτουργεί με λειτουργικά συστήματα iOS και Android και συνδέεται με τη συσκευή σας μέσω Bluetooth - απλώς κατεβάστε την εφαρμογή Niimbot.

Διάφορες χρήσεις
Θα χρησιμοποιήσετε το Niimbot D110 στο σπίτι για να βάλετε ετικέτες, για παράδειγμα, σε δοχεία τροφίμων, παιχνιδιών ή μπαχαρικών. Στην εργασία, από την άλλη πλευρά, θα σας επιτρέψει να κρατάτε τα πράγματα σε τάξη - θα μπορείτε να επισημάνετε με αυτό τα ντοσιέ με σημαντικά έγγραφα. Επιπλέον, θα βρει τη χρήση του σε καταστήματα ένδυσης, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα τροφίμων ή αρτοποιεία.

Αποτελεσματική και βολική εκτύπωση
Το Niimbot D110 εκτυπώνει με ταχύτητα 15-20 mm/s, οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για τις ετικέτες. Επιπλέον, η ανάλυσή του είναι 203 DPI. Επίσης, δεν απαιτεί μελάνι και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε ετικέτες πλάτους 12 mm.

Dedicated εφαρμογή
Ο χειρισμός της συσκευής διευκολύνεται από την εφαρμογή Niimbot. Με αυτήν μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε κείμενο, γραμμωτούς κώδικες προϊόντων, κωδικούς QR, εικόνες, πίνακα excel, emoticons ή ώρα και ημερομηνία. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια σειριακή εκτύπωση, την ημερομηνία λήξης του προϊόντος κ.λπ. Συμβατότητα με Android και iOS.

Προσεγμένος σχεδιασμός
Ο εκτυπωτής διακρίνεται για τον φορητό σχεδιασμό του - οι διαστάσεις του είναι 108 x 76 x 30 mm και το βάρος του δεν υπερβαίνει τα 137 g. Μπορείτε να τον αποθηκεύσετε με επιτυχία, για παράδειγμα, σε ένα συρτάρι γραφείου. Επιπλέον, λειτουργεί ασύρματα - είναι εξοπλισμένος με μπαταρία 1200 mAh και το παρεχόμενο καλώδιο USB-C θα διευκολύνει τη φόρτιση. Τέλος, η χρήση του είναι απλή και ασφαλής.

Χαρακτηριστικά:

Ανάλυση: 203 DPI
Χωρητικότητα Μπαταρίας: 1200 mAh
Ταχύτητα Εκτύπωσης: 15-20 mm/sec
Πλάτος Ετικέτας: 12 mm
Υποστηρίζει ρολά ετικετών: Έως 15 x 50 mm
Διαστάσεις: 108x76x30 mm
Βάρος: 137g
Υλικό: ABS

Περιλαμβάνονται:

Καλώδιο USB-A to USB-C
12 x 40 mm label roll (ρολό ετικέτας)

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε