0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

BlitzWolf Smart Πρίζα Διπλή 110-240V Μεγ Ισχύς 3680W BW-SHP7

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

21,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114232

Σύντομη Περιγραφή

BlitzWolf Smart Πρίζα Διπλή 110-240V Μεγ Ισχύς 3680W BW-SHP7

Περιγραφή

Έξυπνη υποδοχή Blitzwolf

Η έξυπνη πρίζα BW-SHP7 είναι ένας γρήγορος τρόπος για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έξυπνο σπίτι. Μετατρέπει μια κανονική πρίζα σε έξυπνη διπλή πρίζα και σας επιτρέπει να ελέγχετε εξ αποστάσεως όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτήν, να ορίζετε χρονόμετρο ή να παρακολουθείτε την κατανάλωση ενέργειας. Λειτουργεί με τους βοηθούς φωνής Alex και Google και διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Φωνητικός έλεγχος

Με συμβατότητα με βοηθούς φωνής, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκφωνήσετε μια εντολή για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη συσκευή που είναι συνδεδεμένη στον προσαρμογέα.

Έξυπνο χρονόμετρο
Ο προσαρμογέας διαθέτει λειτουργία χρονοδιακόπτη, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να αποφασίσετε για την ώρα έναρξης ή διακοπής των συσκευών. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσαρμόσετε τέλεια το σπίτι σας στον τρόπο ζωής σας και να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Τηλεκατευθυνόμενος
Εάν δεν είστε σίγουροι αν έχετε απενεργοποιήσει μια συσκευή ή θέλετε να την ενεργοποιήσετε και δεν είστε στο σπίτι, η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να το κάνετε. Αυτή είναι μια απίστευτα βολική και άνετη λύση.

Ξεχωριστός έλεγχος
Κάθε πρίζα μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ξεχωριστά. Αυτό σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε τη μία συσκευή χωρίς να ξεκινάτε την άλλη.

Ασφαλής χρήση
Ο προσαρμογέας διαθέτει μια σειρά από προστασίες από υπερτάσεις και υπερφόρτωση ρεύματος καθώς και από υπερθέρμανση, ώστε να μην ανησυχείτε για συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην πρίζα.

Παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας
Με τη λειτουργία παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας, μπορείτε πάντα να ελέγχετε πόση ενέργεια καταναλώνεται από μεμονωμένες συσκευές στο σπίτι σας.

Πιστοποιητικά CE, RoHS
Είσοδος AC 110~240V 50/60Hz
Μέγιστη. ισχύς 3680W
Ρεύμα 16Α
Ασύρματο Wi-Fi τύπου 2,4 GHz
Υλικό PC + ABS
Διαστάσεις 95 x 45 x 60 mm
Βάρος 122 g

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε