0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Ugreen switch box HUB switch 4x USB 3.2 Gen 1 USB splitter

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

18,38 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 116697

Σύντομη Περιγραφή

Ugreen switch box HUB switch 4x USB 3.2 Gen 1 USB splitter

Περιγραφή

USB Smart Switch της Ugreen. Διαθέτει 4 εισόδους USB 3.2 Gen 1 και σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις συνδεδεμένες σας συσκευές μεταξύ δύο διαφορετικών υπολογιστών. Κάθε φορά, μόνο ένας από αυτούς μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές. Για να μπορέσει να τις χρησιμοποιήσει ο δεύτερος υπολογιστής, πρέπει να γυρίσετε τον διακόπτη στην άλλη συσκευή.

Απλή εναλλαγή

Για να μοιραστείτε τις θύρες USB και τα συνδεδεμένα περιφερειακά, αρκεί να πατήσετε το κουμπί στο πάνω μέρος του. Η λυχνία LED θα υποδεικνύει ποια συσκευή έχει αυτή τη στιγμή πρόσβαση σε πρόσθετες υποδοχές. Θα πρέπει να θυμάστε να κάνετε χειροκίνητη εναλλαγή μέσω ενός κουμπιού μεταξύ των υπολογιστών, επειδή ο διαχωριστής δεν υποστηρίζει αυτόματη εναλλαγή μετά, για παράδειγμα, την απενεργοποίηση ενός από τους υπολογιστές.

Συμπαγές μέγεθος

Το Smart Switch έχει διαστάσεις 105 mm x 53 mm x 16 mm. Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και μπορείτε να το τοποθετήσετε ακόμη και σε ένα μικρό γραφείο. Το σετ περιλαμβάνει 2 καλώδια USB μήκους 1,5 m, ώστε ακόμα και οι υπολογιστές που βρίσκονται σε μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους να μπορούν να χρησιμοποιούν τη χρησιμότητά του.

Αστραπιαία μεταφορά δεδομένων

Η συσκευή λειτουργεί με το πρότυπο USB 3.2 Gen 1. Χάρη σε αυτό, επιτυγχάνει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 5 Gbps.

Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 105 mm x 53 mm x 16 mm
Μήκος Καλωδίου : 1.5m
USB Standard : USB 3.2 Gen 1 (USB 5 Gbps) (USB 3.0, USB 3.1 Gen 1)
Ακροδέκτης Α : 4x USB-A Female
Ακροδέκτης Β : 2x USB-A Male

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε