0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Ugreen Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο 2x USB Type C 66W Power Delivery 3.0 Quick Charge 4.0+ black

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

29,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 116701

Σύντομη Περιγραφή

Ugreen Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο 2x USB Type C 66W Power Delivery 3.0 Quick Charge 4.0+ black

Περιγραφή

Ένας φορτιστής που θα φορτίσει γρήγορα δύο κινητές συσκευές ταυτόχρονα - αυτός είναι ο Ugreen CD216. Μπορείτε να συνδέσετε σε αυτόν το smartphone, το φορητό υπολογιστή, το tablet και πολλές άλλες συσκευές . Λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά χάρη στις δύο θύρες USB Type-C και τα τέσσερα πρότυπα γρήγορης φόρτισης . Είναι επίσης μικρότερος από τους τυπικούς φορτιστές, οπότε είναι ιδανικός για ταξίδια.

Ο φορτιστής Ugreen CD216 διαθέτει δύο θύρες USB τύπου C που μπορούν να παρέχουν ισχύ έως και 66 W. Είναι σημαντικό ότι το ενσωματωμένο ολοκληρωμένο κύκλωμα προσαρμόζει έξυπνα τις παραμέτρους φόρτισης στις συνδεδεμένες συσκευές. Εάν φορτίζετε μόνο έναν φορητό υπολογιστή, ο φορτιστής θα λειτουργεί στα 66 W. Αν θέλετε να φορτίσετε ταυτόχρονα το φορητό υπολογιστή και το smartphone σας, θα μοιράσει 45W + 20W.

Υποστηρίζει τέσσερα πρότυπα ταχείας φόρτισης

Γρήγορη φόρτιση, Power Delivery, Πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης, Πρωτόκολλο Super Charge - ο φορτιστής Ugreen CD216 υποστηρίζει τα πιο σημαντικά πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης στην αγορά. Είναι το τηλέφωνο ή ο φορητός σας υπολογιστής συμβατός με τουλάχιστον ένα από αυτά; Ετοιμαστείτε για πραγματικά γρήγορη φόρτιση! Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ο φορητός υπολογιστής MacBook Air 13 θα φτάσει στο 100% της μπαταρίας σε μόλις 1,5 ώρα.

Ασφαλής και συμπαγής

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά συμπαγή και ελαφρύ φορτιστή. Είναι κατά 50% μικρότερος από τον αρχικό φορτιστή 65W της Apple. Προστατεύει από βραχυκύκλωμα, υπερθέρμανση και υψηλή τάση, διαθέτει επίσης προστασία από υπερένταση και πυρίμαχο περίβλημα PC. Μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς!

Χαρακτηριστικά :

Θύρες : 2 x USB Type-C
Ρεύμα Εισόδου : 100-240V, 50/60Hz, 1.8A
Ρεύμα Εξόδου : up to 66W
Πρότυπα ταχείας φόρτισης : Power Delivery 3.0 (also 2.0), Quick Charge 4.0+ (also 3.0 and 2.0), Fast Charge Protocol and Super Charge Protocol (for Huawei phones)
Υλικό : PC
Διαστάσεις : 60x60x33mm
Βάρος : 160g

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε