0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Ugreen Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με 2 Θύρες USB-A 5V 2.A / 5V 1A, 17W Λευκός CD104 20384

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

7,37 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115205

Σύντομη Περιγραφή

Ugreen Φορτιστής Χωρίς Καλώδιο με 2 Θύρες USB-A 5V 2.A / 5V 1A, 17W Λευκός CD104 20384

Περιγραφή

Υπάρχει μόνο μία πρίζα σε κοντινή απόσταση και μερικές ηλεκτρονικές συσκευές για φόρτιση; Επενδύστε σε έναν φορτιστή Ugreen με διπλές θύρες USB και φορτίστε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Μπορείτε να τον συνδέσετε οπουδήποτε, δίπλα στο κρεβάτι, στο γραφείο σας ή ακόμα και ενώ βρίσκεστε εκτός σπιτιού, ώστε ο εξοπλισμός σας να είναι πάντα έτοιμος για χρήση. Ξεχάστε το πρόβλημα της αποφορτισμένης μπαταρίας και την αναμονή για την απελευθέρωση μιας πρίζας.

Αποτελεσματική συσκευή

Η Ugreen προσφέρει φορτιστή με δύο θύρες USB. Συνολικά έχουν μέγιστο ρεύμα έως 2,4 Α. Παρά το γεγονός ότι λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά, δεν υπάρχει κίνδυνος εγκαυμάτων. Η συσκευή δεν υπερθερμαίνεται και η μέγιστη ισχύς στην οποία λειτουργεί ρυθμίζεται αυτόματα. Αυτό τον διατηρεί δροσερό υπό όλες τις συνθήκες.

Ασφάλεια

Όσον αφορά την ασφάλεια, η μάρκα Ugreen φρόντισε και για άλλες πτυχές. Έχει σχεδιάσει ένα βύσμα με ενσωματωμένο τσιπ που απενεργοποιείται αυτόματα όταν υπάρχει κίνδυνος υπερφόρτωσης. Χωρίς βραχυκυκλώματα.

Καθολική χρήση

Ο φορτιστής έχει μια τυπική τάση, η οποία είναι από 100 έως 240 V. Αυτό τον καθιστά συμβατό με τις περισσότερες πρίζες στον κόσμο. Ως εκ τούτου, θα είναι τέλειο όχι μόνο για οικιακή χρήση, αλλά και για ταξίδια.

Σχέδιο

Όπως και άλλα προϊόντα που υπογράφονται με το λογότυπο της Ugreen, και αυτό έχει επίσης μια κομψή, μινιμαλιστική εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά:

  • Ρεύμα εισόδου: 100 - 240 V ~ 50 / 60 Hz, 600 mA Max
  • Έξοδος USB1: 5V / 1A 5W Μέγ
  • Έξοδος USB2: 5V / 2,4A 12W Μέγ
  • Συνολικό ρεύμα εξόδου: 5V / 2,4A

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε