0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Ugreen Βάση Στήριξης Κινητού 3.7"-10.6" με Εύκαμπτο Βραχίονα 1.2m Λευκή 30488 LP113

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

7,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115506

Σύντομη Περιγραφή

Ugreen Βάση Στήριξης Κινητού 3.7"-10.6" με Εύκαμπτο Βραχίονα 1.2m Λευκή 30488 LP113

Περιγραφή

Η Ugreen Βάση Στήριξης Κινητού 3.7"-10.6" θα σας φανεί χρήσιμη σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις. Η δυνατότητα ρύθμισης της γωνίας κλίσης και της περιστροφής της, καθιστά εύκολη την προσαρμογή της στις ανάγκες σας. Με τη βοήθεια ενός πρακτικού κλιπ, μπορείτε να τη στερεώσετε με ασφάλεια σε έπιπλα και χάρη στον προσεγμένο σχεδιασμό της, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε άνετα σε κάθε περίσταση.

Ρυθμίστε τη θέση του

Το αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε ελεύθερα τη θέση του. Ο λυγισμένος βραχίονας διακρίνεται για την εξαιρετική του ευελιξία και, ταυτόχρονα, για την ανθεκτικότητά του. Το ένα μέρος του είναι κατασκευασμένο από σκληρό υλικό που παρέχει την απαραίτητη σταθερότητα, ενώ το άλλο είναι κατασκευασμένο από μαλακό, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε ελεύθερα τη θέση του.

Παρακολουθήστε από όλες τις γωνίες

Η βάση στήριξης του τηλεφώνου ή του tablet είναι περιστρεφόμενη κατά 360°. Έτσι, μπορείτε να την τοποθετήσετε ακριβώς όπως θέλετε και να παρακολουθείτε ταινίες από οποιαδήποτε γωνία. Τίποτα δεν σας περιορίζει - προσαρμόστε τη θέση του αξεσουάρ στις προτιμήσεις σας και απολαύστε την ελευθερία!

Μπορείτε να τη στερεώσετε σταθερά στα έπιπλα

Εξοπλισμένη με αντιολισθητικά μαξιλαράκια σιλικόνης, ένα ανθεκτικό κλιπ σας επιτρέπει να στερεώσετε με ασφάλεια τη βάση σε ράφι ή τραπέζι με πάχος έως 7,6 cm. Αυτή η πρακτική λύση σας δίνει μεγάλη ελευθερία. Μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε τη λαβή όπου τη χρειάζεστε και θα απολαύσετε την άνεση των ονείρων σας.

Χαρακτηριστικά:

Μήκος : 1,2 m
Συμβατότητα : Τηλέφωνα και tablet 3.7"-10.6"

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε