0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Ugreen Βάση Κινητού Επιτραπέζια LP106 για Συσκευές έως 7" Multi-Angle σε Μαύρο χρώμα 50747

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

3,65 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114950

Σύντομη Περιγραφή

Ugreen Βάση Κινητού Επιτραπέζια LP106 για Συσκευές έως 7" Multi-Angle σε Μαύρο χρώμα 50747

Περιγραφή

UGREEN LP106 stand -  απολαύστε απαράμιλλη άνεση

Η πρακτική βάση UGREEN LP106 για smartphones έως 7″ μπορεί να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη με πολλούς τρόπους. Χάρη στη ρυθμιζόμενη γωνία μπορείτε να προσαρμόσετε τη θέση της στις ανάγκες σας. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία θα σας εκπλήξουν με την ανθεκτικότητά του.

 

Μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να παίξετε ένα παιχνίδι για κινητά

Η βάση στήριξης του τηλεφώνου είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο αξεσουάρ. Με τη βοήθειά της μπορείτε να ελευθερώσετε τα χέρια σας όταν, για παράδειγμα, παρακολουθείτε μια ταινία ή ένα βίντεο στο YouTube. Μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να παίζετε άνετα τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο κινητό - απλά πιάστε το pad και απολαύστε το συναρπαστικό παιχνίδι!

 

Προσαρμόστε το στις ανάγκες σας

Η ρυθμιζόμενη γωνία της βάσης από 0° έως 100° καθιστά δυνατή την παρακολούθηση ταινιών ή σειρών από έως και 10 διαφορετικές γωνίες. Προσαρμόστε τη θέση του αξεσουάρ στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας για να απολαμβάνετε τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση!

 

 

Θα παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια για τις συσκευές σας

Τα αντιολισθητικά μέρη σιλικόνης του αξεσουάρ αυξάνουν τη σταθερότητά του. Χάρη σε αυτά μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας στη βάση με ασφάλεια και σιγουριά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η συσκευή θα πέσει και θα πάθει ζημιά - το UGREEN LP106 θα την προστατεύσει από παρόμοια ατυχήματα.

 

 

Αξιοπιστία που σας αξίζει

Αυτή η βάση από φιλικό προς το περιβάλλον πλαστικό ABS διακρίνεται για την υψηλή αντοχή της. Τόσο το περίβλημα όσο και τα εσωτερικά του μέρη είναι ανθεκτικά στη φθορά και θα σας εξυπηρετήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξεχάστε τον μη ανθεκτικό, φθαρτό εξοπλισμό - η UGREEN LP106 δεν θα σας απογοητεύσει.

Μπορείτε να το έχετε πάντα κοντά σας

Χάρη στη μικρή, πτυσσόμενη κατασκευή και το μικρό βάρος μπορείτε να παίρνετε τη βάση μαζί σας όπου θέλετε. Μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε στην τσάντα ή το σακίδιό σας. Αυτό καθιστά άνετη την παρακολούθηση μιας ταινίας ή την αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού για κινητά σχεδόν πάντα και παντού!

 

 

Χαρακτηριστικά:

Μέγεθος: 85x95mm
Υλικό: ABS + Silicone pad
Για smartphones έως 7″

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε