0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Smart Odor Eliminator Καθαριστής Αέρα 023125

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

26,59 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113714

Σύντομη Περιγραφή

Smart Odor Eliminator Καθαριστής Αέρα 023125

Περιγραφή

Έξυπνος εξουδετερωτής οσμών

Εξασφαλίστε καθαρότερο, πιο φρέσκο, πιο υγιεινό αέρα με πιο ευχάριστες μυρωδιές με το Petoneer Smart Odor Eliminator. Εξοπλισμένο με έξυπνο αισθητήρα υπερύθρων - ξέρει αμέσως πότε να ενεργήσει. Η φόρτιση μέσω micro USB δεν απαιτεί πολύ χρόνο και είναι πολύ βολική. Η εργασία σε 2 λειτουργίες διευκολύνει την προσαρμογή της συσκευής στις ανάγκες σας. Το πεδίο δράσης του αποσμητικού χώρου είναι 360° - ώστε να είστε σίγουροι ότι θα καθαρίσει τέλεια τον αέρα σε ολόκληρο το δωμάτιο. Απαλλαγείτε από τα βακτήρια και ξεχάστε τη δυσάρεστη μυρωδιά χάρη στο Petoneer!

Σύγχρονες λύσεις

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του όζοντος. Η διαδικασία αποσύνθεσης του ενεργού οξυγόνου εξουδετερώνει και αποσυνθέτει τα μόρια της οσμής, αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων και διατηρεί τον αέρα καθαρό και φρέσκο. Έτσι μπορείτε να πείτε αντίο στα παραδοσιακά φίλτρα, τα οποία αντί να εξαφανίζουν τις οσμές, απλώς τις κρύβουν. Το όζον σάς επιτρέπει να διατηρείτε καλύτερη ποιότητα αέρα στο σπίτι σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι δυσάρεστες μυρωδιές που προέρχονται από την άμμο της γάτας σας θα παραμείνουν μόνο μια δυσάρεστη ανάμνηση.

2 τρόποι λειτουργίας - πρωτοποριακός αερισμός

Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει σε 2 λειτουργίες - επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Η πρώτη λειτουργία περιλαμβάνει χρονοδιακόπτη και επιτρέπει την εκκένωση του όζοντος σε συγκεκριμένα διαστήματα. Η δεύτερη λειτουργία βασίζεται σε αισθητήρα υπερύθρων. Όταν ο ειδικός αισθητήρας ανιχνεύσει κίνηση, το όζον απελευθερώνεται μετά από 1 λεπτό. Επιπλέον, ο ειδικός σχεδιασμός του δοχείου επιτρέπει στα μόρια ενεργού οξυγόνου να απελευθερώνονται γρήγορα με τη ροή του αέρα. Ένας αερισμός 3 κατευθύνσεων είναι υπεύθυνος για αυτό. Χάρη σε αυτό, το εύρος λειτουργίας της συσκευής θα μπορούσε να αυξηθεί σημαντικά.

Έξυπνος αισθητήρας

Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έναν έξυπνο αισθητήρα υπερύθρων, ο οποίος επιτρέπει στο αποσμητικό χώρου να λειτουργεί αυτόματα όποτε χρειάζεται. Καταγράφεται όταν το κατοικίδιο ζώο σας χρησιμοποιεί το κουτί απορριμμάτων. Έτσι, η διαδικασία του φρεσκαρίσματος μπορεί να ξεκινήσει μόλις η γάτα φροντίσει τις ανάγκες της και φύγει. Αυτό διασφαλίζει ότι η κακοσμία εξαλείφεται ακόμη και πριν προλάβετε να τη μυρίσετε.

Ισχυρή μπαταρία

Το εργαλείο εξάλειψης οσμών είναι εξοπλισμένο με μπαταρία λιθίου υψηλής ποιότητας χωρητικότητας 2200 mAh. Χάρη σε αυτή τη μία φόρτιση σας επιτρέπει να εργάζεστε με τη συσκευή για έως και τέσσερις ημέρες. Ξεχάστε τα μπερδεμένα καλώδια που είναι εύκολο να σκοντάψετε. Επίσης, δεν χρειάζεται να εξαρτάστε από την παρουσία πρίζας για να τοποθετήσετε τη συσκευή. Η ασύρματη λειτουργία σάς δίνει την ελευθερία που ονειρεύεστε.

Εύκολη εγκατάσταση

Η συσκευή είναι εξαιρετικά συμπαγής, ώστε να μπορείτε να την τοποθετήσετε σχεδόν οπουδήποτε θέλετε - ακόμα και στο κουτί άμμου της γάτας σας. Χάρη στη μαγνητική, αυτοκόλλητη προσάρτησή του, η τοποθέτησή του είναι εξαιρετικά απλή και διαισθητική. Απλώς αφαιρέστε το προστατευτικό αυτοκόλλητο και συνδέστε το Smart Odor Eliminator στην επιθυμητή θέση.

Προδιαγραφές
 
Μοντέλο AOE010
Διαστάσεις 99,6 mm x 51,7 mm x 41,5 mm
Βάρος 153 g
Τροφοδοτικό Μπαταρία λιθίου 2200 mAh
Χρόνος εργασίας 4 ημέρες
Διασύνδεση Micro USB
Υλικό ABS
Είσοδος ρεύματος DC 5V

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε