0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

CROSLEY Πικάπ Βαλιτσάκι Voyager Grey CR8017A-GY-A SF0005RP-GY

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

149,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 111386

Σύντομη Περιγραφή

Η καθαρή, αισθητική εμπνευσμένη από vintage ταιριάζει σε κάθε χώρο, ενώ ο ελαφρύς σχεδιασμός επιτρέπει σε αυτό το πικάπ να ταξιδεύει «πιο μακριά από οποιονδήποτε ή οτιδήποτε στην ιστορία». Περιστρέψτε τις εγγραφές 33 1/3, 45 ή 78 RPM ή εκκινήστε τον ενσωματωμένο δέκτη Bluetooth για να μεταδώσετε την ψηφιακή σας μουσική ασύρματα μέσω των στερεοφωνικών ηχείων του πικάπ.

Περιγραφή

Λάβετε μέρος στην αποστολή του Crosley για να φέρετε αναλογική μουσική στις μάζες με το πικάπ τριών ταχυτήτων Voyager. Η καθαρή, αισθητική εμπνευσμένη από vintage ταιριάζει σε κάθε χώρο, ενώ ο ελαφρύς σχεδιασμός επιτρέπει σε αυτό το πικάπ να ταξιδεύει «πιο μακριά από οποιονδήποτε ή οτιδήποτε στην ιστορία».

Περιστρέψτε τις εγγραφές 33 1/3, 45 ή 78 RPM ή εκκινήστε τον ενσωματωμένο δέκτη Bluetooth για να μεταδώσετε την ψηφιακή σας μουσική ασύρματα μέσω των στερεοφωνικών ηχείων του πικάπ.

Ανακαλύψτε τις εξόδους RCA στο πίσω μέρος που σας επιτρέπουν να συνδέσετε εύκολα το υπάρχον ηλιακό σύστημα μουσικής σας ή μεγαλύτερα ηχεία για να προσθέσετε πρόωση σε οποιοδήποτε πάρτι.

Ρίξτε τη βελόνα σε επανέκδοση του χρυσού δίσκου, ανιχνεύστε το ρυθμιζόμενο κουμπί ελέγχου βήματος για να καλέσετε στην ταχύτητα και να προετοιμαστείτε για έκρηξη!

3-speed record player Plays 7”, 10” or 12” records Speakers: 2” x 3¾” (50 x 90mm), 8Ω, 5W NP6 needle Belt-driven Pitch control Bluetooth input Aux in Headphone Jack RCA output AC Power adapter

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε