0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Blitzwolf Ασύρματα Ακουστικά TWS Earphones Bluetooth 5.0 - Μαύρο (BW-FYE9)

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

40,39 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 110716

Σύντομη Περιγραφή

Blitzwolf Ασύρματα Ακουστικά TWS Earphones Bluetooth 5.0 - Μαύρο (BW-FYE9)

Περιγραφή

Τα ασύρματα ακουστικά BlitzWolf BW-FYE9 σχεδιάστηκαν για να φοριούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να προκαλούν ενόχληση. Χάρη σε αυτό, ταιριάζουν απόλυτα στα αυτιά σας και δεν θα πέσουν, για παράδειγμα, ενώ τρέχετε.

Το πρόγραμμα οδήγησης 14,2 mm παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης κατά την οδήγηση, η ποιότητα της κλήσης εξακολουθεί να είναι υψηλή και το άτομο στην άλλη πλευρά του ακουστικού μπορεί να σας ακούσει καλά.

Με Bluetooth V5.0 που εξασφαλίζει σταθερή σύνδεση τηλεφώνου και εξαιρετική ποιότητα ήχου, επίσης, όταν παίζετε παιχνίδια. Επιπλέον, τα ακουστικά καταναλώνουν λίγη ενέργεια και συνδέονται γρήγορα στη συσκευή.

Χάρη στη λειτουργία μείωσης θορύβου, ο εξωτερικός ήχος καταστέλλεται. Έτσι, μπορείτε να ακούτε μουσική στο μετρό ή να κάνετε ένα τηλεφώνημα ενώ περπατάτε στον πολυσύχναστο δρόμο της πόλης κατά την ώρα αιχμής και ο θόρυβος του περιβάλλοντος δεν θα σας ενοχλεί.

Μπορείτε να διακόψετε ή να επαναφέρετε τη μουσική, να ρυθμίσετε την ένταση ή να απαντήσετε σε μια εισερχόμενη κλήση. Δεν χρειάζεται να πιάσετε το τηλέφωνο σας, όλες αυτές οι λειτουργίες μπορούν να εκτελεστούν με ένα πάτημα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά για έως και 6 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Φορτίζουν επίσης αρκετά γρήγορα, σε μόλις 1-2 ώρες.

Τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό υλικό, το οποίο τα καθιστά ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα. Τώρα μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας για προπόνηση, ακόμα και όταν ο καιρός είναι βροχερός.

Χαρακτηριστικά:

Τύπος: Bluetooth True Wireless
Έκδοση: Bluetooth 5.0
Σύνδεση με δύο συσκευές: Όχι
Μικρόφωνο: Ναι
Χρόνος Ομιλίας (h): 6 hrs
Δόνηση: Όχι
Noise Cancellation: Ναι
Βάρος (gr): 52,6 gr
Χωρητικότητα μπαταρίας(θήκη): 500 mAh
Χωρητικότητα μπαταρίας(κάθε ακουστικό): 45 mAh
Χρόνος φόρτισης: 1-2 ώρες
Ανθεκτικότητα σε νερό: IPX4
Χρώμα: Μαύρο

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε