0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Deltaco Smart Home Switch WiFi IP44 1xCEE 7/3 13A Μαύρο/Πράσινο SH-OP01

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

29,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113465

Σύντομη Περιγραφή

Deltaco Smart Home Switch WiFi IP44 1xCEE 7/3 13A Μαύρο/Πράσινο SH-OP01

Περιγραφή

Το SH-OP01 είναι ένα έξυπνο βύσμα εξωτερικού χώρου που μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί μέσω του τηλεφώνου ή του tablet σας, τόσο στο σπίτι όσο και σε απόσταση. Το SH-OP01 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις συσκευές με το σωστό βύσμα. Χάρη στο γεγονός ότι διαθέτει βαθμολογία προστασίας IP44, τα ηλεκτρονικά στο εσωτερικό του προστατεύονται από τυχόν πιτσιλίσματα νερού, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για π.χ εξωτερικά φώτα ή σε υγρούς χώρους.

Με την εφαρμογή DELTACO SMART HOME μπορείτε να χειριστείτε όλη τη λειτουργία για το φις εξωτερικού χώρου. Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στην εγκατάσταση, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λειτουργικό ασύρματο δίκτυο (2,4 GHz) και επομένως δεν απαιτούνται ειδικοί κόμβοι ή πύλες. Στην εφαρμογή, εκτός από την απλή ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της πρίζας, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο εάν θέλετε το βύσμα να απενεργοποιείται μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εναλλακτικά, μπορείτε να προγραμματίσετε συγκεκριμένες ώρες κατά τις οποίες θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Η εφαρμογή DELTACO SMART HOME προσφέρει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας αυτόματων ενεργειών. Για παράδειγμα, το βύσμα μπορεί να απενεργοποιηθεί όταν πέσει ο ήλιος ή μπορείτε να ομαδοποιήσετε πολλά βύσματα μαζί για να εκτελέσετε το ίδιο πράγμα σε μια δεδομένη στιγμή. Η εφαρμογή DELTACO SMART HOME είναι φυσικά διαθέσιμη για δωρεάν λήψη τόσο για Android όσο και για iOS.

Το SH-OP01 μπορεί επίσης να συνδεθεί και να ελεγχθεί χειροκίνητα ή μέσω φωνητικού ελέγχου με το Google Home ή το Amazon Alexa, για να ενσωματωθεί εύκολα και να γίνει μέρος του έξυπνου σπιτιού.

• Χρονοδιακόπτης
• 220-240V AC
• Max 13A (3120W)
• WiFi 2,4GHz 802,11b/g/n
• Χρονοδιάγραμμα ενεργοποίηση / απενεργοποίηση
• Θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τη λειτουργία: -20 ° C έως 60 ° C
• 1xCEE 7/3, 1xCEE 7/4 Type F Schuko GS standard
• Μπορεί να ελεγχθεί μέσω Google Home ή Amazon Alexa

Βάρος προϊόντος: 93g
Διαστάσεις προϊόντος (ΠxΒxΥ): 52x52x81mm

Περιεχόμενο συσκευασίας: Έξυπνο βύσμα εξωτερικού χώρου, εγχειρίδιο

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε