0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Teesa Ηλεκτρική Θερμάστρα Λαδιού 7 φέτες 800W TSA8035

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

39,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112850

Σύντομη Περιγραφή

Teesa Ηλεκτρική Θερμάστρα Λαδιού 7 φέτες 800W TSA8035

Περιγραφή

Κάνει κρύο έξω από το παράθυρο και είστε τυλιγμένοι σε μια κουβέρτα, περιμένοντας την περίοδο θέρμανσης; Είναι το τέλος των κρύων βραδιών και των κρύων χεριών! Χάρη στη θερμάστρα λαδιού Teesa 7 πτερυγίων με ισχύ 800 W , η ευχάριστη ζεστασιά θα φτάσει στο σπίτι σας σε λίγες μόνο στιγμές. Αυτή η λειτουργική συσκευή είναι εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη και λειτουργία αυτόματου ελέγχου θερμοκρασίας , που θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τις συνθήκες στο δωμάτιο στις ανάγκες σας.

Νιώστε ζεστά, αλλά και ήρεμα. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το ψυγείο λαδιού Teesa διαθέτει προστασία υπερθέρμανσης , χάρη στην οποία απενεργοποιείται σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το περίβλημα του ψυγείου από μέταλλο και πλαστικό αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίαςπου δεν θα σε απογοητεύσει για πολύ καιρό. Με τη σειρά του, το χαμηλό βάρος και το μέγεθος της συσκευής , σε συνδυασμό με μια εύχρηστη λαβή και τροχούς , θα διευκολύνουν σημαντικά τη μεταφορά του καλοριφέρ στο σπίτι σας.

Esaυγείο λαδιού Teesa TSA8035

Ονομαστική ισχύς: 800 W Αριθμός πτερυγίων: 7 Rib διαστάσεις: 100 x 335 χιλιοστά Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης ελέγχου θερμοκρασίας Αυτόματη Υλικό περιβλήματος: μέταλλο + πλαστικό Ενδεικτική λυχνία Holder Προστασία: υπερθέρμανση Μήκος του καλωδίου τροφοδοσίας: 145 εκατοστά Τροφοδοσία: 220-240 V, 50/60 Hz Διαστάσεις: 130 x 320 x 380 mm (Π x Β x Υ) Βάρος: 2,7 kg

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε