0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Xiaomi Roidmi S1 Special Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 22.2V XCQ08RM

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

169,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112544

Σύντομη Περιγραφή

Xiaomi Roidmi S1 Special Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 22.2V XCQ08RM

Περιγραφή

Το σκουπάκι Roidmi S1 Special εντυπωσιάζει σε πολλά επίπεδα - η λειτουργικότητα, το μικρό βάρος μόνο 1,5 κιλών, ο ισχυρός κινητήρας των 100.000 στροφών και ο διαχρονικός σχεδιασμός καθιστούν τον καθαρισμό με αυτό πραγματική απόλαυση.

Σχεδιασμένο για την εξυπηρέτησή σας

Το hoover Roidmi S1 Special έχει σχεδιαστεί για να σας εξυπηρετεί καλύτερα. Η εργονομική καμπύλη λαβής 270 μοιρών παρέχει ασφαλές και άνετο κράτημα. Ο ασύρματος και ελαφρύς σχεδιασμός του είναι αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα. Είναι εύκολο στη χρήση σχεδόν οπουδήποτε - μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό χώρων που δεν είναι προσβάσιμοι από τα συνηθισμένα σκουπίδια με καλώδιο. Έτσι μπορείτε εύκολα να σκουπίσετε δάπεδα, οροφή, χώρο επίπλων, ακόμα και φορητό υπολογιστή ή αυτοκίνητο. Η λεπτή βούρτσα, η οποία μπορεί να περιστραφεί ελεύθερα στους 270 μοίρες, καθιστά εύκολο τον καθαρισμό οποιασδήποτε γωνίας.

Πρακτικές λειτουργίες

Ο καθαρισμός διευκολύνεται από συγκεκριμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την απόδοση του απορροφητήρα στις τρέχουσες ανάγκες σας. Η τυπική λειτουργία σάς επιτρέπει να κάνετε γενική καθαριότητα. Η λειτουργία Max είναι ιδανική για δύσκολες βρωμιές, όπως επίμονα σωματίδια σκόνης και μπερδεμένα μαλλιά κατοικίδιων ζώων.

Εύχρηστο

Αυτό που χαρακτηρίζει το Roidmi S1 Special είναι η διαισθητική του λειτουργία. Μπορείτε να ξεκινήσετε και να σταματήσετε τη συσκευή με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε επίσης εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων λειτουργιών χρησιμοποιώντας το ευαίσθητο κουμπί στη λαβή του hoover.

Φροντίστε το διαμέρισμά σας

Ο αποτελεσματικός καθαρισμός διασφαλίζεται με αντικαταστάσιμες βούρτσες που καθαρίζονται εύκολα, οι οποίες σας επιτρέπουν να σκουπίζετε σχολαστικά διάφορους τύπους επιφανειών. Το σετ περιλαμβάνει μια πολυλειτουργική βούρτσα δαπέδου, μια βούρτσα σχισμών και μια μικρή βούρτσα για τον καθαρισμό ανώμαλων ή δυσπρόσιτων επιφανειών. Ο ενσωματωμένος κύλινδρος καθαρισμού από μαλακές ίνες νάιλον είναι ιδανικός για τον καθαρισμό ξύλινων δαπέδων, προσδίδοντάς τους αποτέλεσμα γυαλίσματος. Έτσι, αν θέλετε να απολαύσετε ένα όμορφο, λαμπερό δάπεδο, επιλέξτε το Roidmi S1 Special.

Ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον

Το Roidmi S1 Special σας παρέχει το καθαρό, χωρίς αλλεργιογόνο περιβάλλον που χρειάζεστε. Η συσκευή φιλτράρει το 99% της σκόνης έως 0,3 μm. Χάρη σε ένα τέτοιο αποτελεσματικό, πρώτης τάξεως φιλτράρισμα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα ασφαλές, τέλεια καθαρισμένο σπίτι.

εντυπωσιακή απόδοση - αθόρυβη λειτουργία

Επιλέγοντας το Roidmi S1 Special μπορείτε να βασιστείτε στην εξαιρετική απόδοση. Παρέχεται από έναν κινητήρα χωρίς ψήκτρες που φτάνει σε ταχύτητα έως 100.000 στροφές / λεπτό και 415 watt. Αυτό μεταφράζεται σε εντυπωσιακή ισχύ αναρρόφησης 110 W και 20000 pa. Ο ρυθμός ροής του όγκου είναι επίσης εντυπωσιακός, ο οποίος είναι έως και 1100 l/min στη μέγιστη λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι το hoover μπορεί να αντιμετωπίσει τέλεια κάθε είδους βρωμιά και το σκουπίζει από τον δρόμο του σαν ανεμοστρόβιλος. Είναι επίσης εξαιρετικά ήσυχο - το επίπεδο θορύβου είναι μόνο 75 dB, ώστε να μπορείτε να αποχαιρετήσετε τον ενοχλητικό θόρυβο.

Ανθεκτική μπαταρία

Το Roidmi S1 Special έχει επίσης μακροχρόνια επίδραση. Στην τυπική λειτουργία, ένα φορτισμένο hoover λειτουργεί έως και 50 λεπτά, επιτρέποντάς σας να καθαρίσετε το σπίτι σας γενικά. Στη μέγιστη λειτουργία μπορείτε να βασιστείτε σε 10 λεπτά εντατικής σκούπας. Χρειάζονται μόνο 2,5 ώρες για την πλήρη φόρτιση της συσκευής. Το Roidmi S1 Special είναι υπεύθυνο για τις φανταστικές επιδόσεις οκτώ μπαταριών λιθίου συνολικής χωρητικότητας 2200 mAH. Θα κάνουν περισσότερα για εσάς - θα σας δώσουν μακρά, αποτελεσματική σκούπα.

Λειτουργία χωρίς προβλήματα

Με το Roidmi S1 Special δεν χρειάζεται επίσης να ανησυχείτε για μπλεγμένα μαλλιά, φραγμένα φίλτρα ή απώλεια ισχύος αναρρόφησης. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στη συσκευή εξαφανίζει όλα αυτά τα προβλήματα. Η ροή αέρα του Roidmi S1 Special είναι τόσο ισχυρή που απορροφά αμέσως τα μαλλιά και άλλα απόβλητα και τα εμποδίζει να εγκατασταθούν στο εσωτερικό της συσκευής. Αποχαιρετήστε τον άβολο καθαρισμό με βούρτσα ή το ξεμπέρδεμα των μαλλιών σας.

Εξοικονομήστε χώρο και χρόνο

Η αποθήκευση του Roidmi S1 Special είναι επίσης εύκολη. Απλώς χρησιμοποιήστε την παρεχόμενη μαγνητική θήκη. Μπορείτε εύκολα να το στερεώσετε στον τοίχο και στη συνέχεια να το συνδέσετε με το πτερύγιο. Μόλις χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να το φτάσετε γρήγορα και στη συνέχεια να το επαναφέρετε άνετα στη θέση του όταν τελειώσετε με τον καθαρισμό. Επιπλέον, αυτή η λύση σάς επιτρέπει να φορτίζετε τη συσκευή ταυτόχρονα με τη βοήθεια του φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και χώρο!

Εκπληκτικό σχέδιο

Το Roidmi S1 Special διακρίνεται για τον μοναδικό, εργονομικό σχεδιασμό του. Όταν το πτερύγιο είναι κεκλιμένο σε γωνία 45 μοιρών, το τέλεια ισορροπημένο βάρος του κινητήρα και της μπαταρίας βοηθά στην ανακούφιση του χρήστη και εξασφαλίζει άνετη ηλεκτρική σκούπα. Ο χρωματικός συνδυασμός του hoover είναι επίσης εντυπωσιακός - ο συνδυασμός κλασικού λευκού και τολμηρού, ενεργητικού κόκκινου είναι απολαυστικός και κάνει το Roidmi S1 Special όχι μόνο μια πρακτική αλλά και μια κομψή προσθήκη σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Ηλεκτρική σκούπα ROIDMI S1 Special
Σωλήνας αλουμινίου
Βούρτσα δαπέδου
Βούρτσα σχισίματος
Μικρό πινέλο
Εργαλείο καθαρισμού
Πρόσθετο φίλτρο
Μαγνητική βάση τοίχου
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Εγχειρίδιο χρήστη

Όνομα προϊόντος Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα ROIDMI S1 Special
Τύπος Ασύρματο
Βάρος 1,5 kg
Στροφές κινητήρα 100.000 σ.α.λ
Χρόνος εργασίας 50 λεπτά κανονικός / 10 λεπτά turbo
Αναρρόφηση 20.000 Pa
Μπαταρία 2200mAH/65Wh
Χρόνος φόρτισης 2,5 ώρες
Χωρητικότητα κάδου απορριμμάτων 0,4 l
Ισχύς 415W
Χρώμα Λευκό-κόκκινο
Εγγύηση 24 μήνες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε