0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Xiaomi Roidmi X30 Pro Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 28.8V XCQ28RM

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

299,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112346

Σύντομη Περιγραφή

Xiaomi Roidmi X30 Pro Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 28.8V XCQ28RM

Περιγραφή

Roidmi X30 Power - ένα αξιόπιστο σκουπάκι νέας γενιάς

Το Roidmi X30 Power είναι ένα νέο, βελτιωμένο hoover που θα σας εκπλήξει με τις δυνατότητές του. Ένας ακόμη πιο ισχυρός κινητήρας 120.000 σ.α.λ., μια ακόμη μεγαλύτερη ισχύ αναρρόφησης 26.500 Pa και μια ακόμη πιο ανθεκτική μπαταρία με 70 λεπτά λειτουργίας - δείτε τι κάνει αυτή την πρωτοποριακή συσκευή να ξεχωρίζει.

Απολαύστε απεριόριστη κινητικότητα

Με το ασύρματο ρολό Roidmi X30 Power μπορείτε να φτάσετε σχεδόν οπουδήποτε. Ξεχάστε το ενοχλητικό, μπερδεμένο καλώδιο που περιορίζει την κινητικότητά σας - αυτό το πρόβλημα δεν θα σας επηρεάζει πλέον. Η ελαφρότητα της μονάδας λειτουργεί επίσης υπέρ σας - είναι εύκολο να τη μετακινήσετε μεταξύ δωματίων, επάνω ή να σηκώσετε για να συλλέξετε σκόνη και ιστούς αράχνης από την οροφή. Το Roidmi X30 Power μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κατακόρυφο hoover και ως μικρό χειροκίνητο hoover - προσαρμόστε το βολικά και απολαύστε την ελευθερία που χρειάζεστε.

Roidmi X30 Power - σκούπισμα και σφουγγαρίστρα σε ένα!

Σκούπα και σκούπισμα ταυτόχρονα; Είναι δυνατόν! Χάρη στη νέα, αντιβακτηριακή και εύκολη στην εγκατάσταση δεξαμενή νερού, μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο και να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο. Το έξυπνο σύστημα διασφαλίζει ότι η σφουγγαρίστρα θα αντλήσει αυτόματα τη βέλτιστη ποσότητα νερού για να διατηρήσει την υγρασία που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό και να αποτρέψει το στάξιμο.

Βούρτσες για κάθε περίσταση

Προσαρμόστε το ρολό σας στις ανάγκες σας. Οι εναλλάξιμες βούρτσες που περιλαμβάνονται στο κιτ Roidmi X30 Power θα σας επιτρέψουν να καθαρίζετε ολοκληρωμένα και βολικά. Μπορείτε εύκολα να σκουπίσετε μεγάλες επιφάνειες καθώς και μικρές, απρόσιτες γωνίες.

Πρωτοποριακή βούρτσα δαπέδου

Η νέα βούρτσα Nex-V σχήματος V θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα δάπεδα. Αδιάβροχο, αντιμικροβιακό, περιστρεφόμενο και εξοπλισμένο με σύστημα αντιμπλέγματος, θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας στον αγώνα για ένα καθαρό σπίτι. Με τη βοήθειά του μπορείτε να σκουπίσετε σχολαστικά σχεδόν όλους τους τύπους δαπέδων - ξύλινα πατώματα, πλακάκια, χαλιά, ακόμη και χαλιά. Χάρη στο μοναδικό του σχήμα, καθαρίζει αποτελεσματικά ακόμη και εκείνα τα μέρη όπου ένα κανονικό πινέλο αφήνει συχνά βρωμιά - όπως κενά μεταξύ πλακιδίων. Δεν θα κρύψει καμία βρωμιά από αυτό!

Πείτε αντίο στα ακάρεα!

Τα ακάρεα δεν αποτελούν απειλή μόνο για τους πάσχοντες από αλλεργίες - όλοι πρέπει να αποφεύγουν την επαφή με αυτά τα επιβλαβή αραχνοειδή. Απαλλαγείτε από αυτά με το ειδικό πινέλο που συνοδεύει το κιτ. Το Roidmi X30 Power είναι κατάλληλο για σκούπισμα κρεβατιών, μαξιλαριών, στρωμάτων και καναπέδων. Η σωστή άκρη θα αφαιρέσει αποτελεσματικά τα επικίνδυνα ακάρεα.

Βούρτσα για σπασίματα που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη

Σας ενοχλούν οι δυσπρόσιτες, μικρές γωνιές, όπου συχνά είναι σχεδόν αδύνατο να αφαιρέσετε τη βρωμιά; Με το Roidmi X30 Power θα ξεχάσετε γρήγορα αυτό το πρόβλημα. Μια ειδική βούρτσα για σχισμές θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε εύκολα ακόμη και τις μικρότερες επιφάνειες και χώρους. Μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από τη σκόνη και τα σκουπίδια από γωνίες, παράθυρα, καναπέδες και πολλά άλλα μέρη. Καμία βρωμιά δεν μπορεί να σας κρύψει - η βούρτσα με σχισμές Roidmi X30 Power θα το βρει και θα το σκουπίσει για σας!

Μικρό πινέλο για ειδικές εργασίες

Η μικρή βούρτσα είναι ιδανική για τον καθαρισμό ανώμαλων ή δυσπρόσιτων επιφανειών. Θα σκουπίσει με ασφάλεια το πληκτρολόγιο, τις λάμπες, τις κουρτίνες και τις επιλεγμένες περιοχές στο αυτοκίνητο.

Βούρτσα ζώων - απαλλαγείτε από τα προβλήματα!

Εάν υπάρχει ένα ζώο στο σπίτι σας, ξέρετε σίγουρα ότι το τρίχωμα που χάνει μπορεί να είναι δύσκολο να καθαριστεί και συχνά προκαλεί αλλεργία. Το Roidmi X30 Power θα σας βοηθήσει να λύσετε αυτά τα προβλήματα. Με τη βοήθεια μιας ειδικής βούρτσας, μπορείτε εύκολα να σκουπίσετε τις νεκρές τρίχες από τη γάτα ή το σκύλο σας πριν πέσουν από το τρίχωμά του, και να απαλλαγούμε όχι μόνο από το τρίχωμα τους αλλά και από τα αλλεργιογόνα που περιέχουν.

Κάτοχος και φορτιστής σε ένα - εξοικονομήστε χρόνο και χώρο

Η μαγνητική θήκη που περιλαμβάνεται στη συσκευασία θα σας διευκολύνει στην αποθήκευση του hoover σας και θα λειτουργεί επίσης ως ασύρματος φορτιστής. Φορτίστε το όταν δεν το χρησιμοποιείτε και όταν απλά στέκεται - εξοικονομώντας χρόνο και χώρο στο σπίτι σας!

Διαχρονικό σχέδιο

Το Roidmi X30 Power διατίθεται σε 2 έγχρωμες εκδόσεις. Το ασημί θα σας ενθουσιάσει με το φουτουριστικό του στυλ και θα είναι μια μοντέρνα προσθήκη στο σπίτι σας. Το λευκό εφιστά την προσοχή στην ευελιξία και την κομψότητά του - θα ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας και απολαύστε ένα λειτουργικό αλλά όμορφο hoover!

Στο κουτί

Ηλεκτρική σκούπα ROIDMI X30 Power (Pro)
Σωλήνας αλουμινίου
Πρόσθετος εύκαμπτος σωλήνας
Βούρτσα δαπέδου
Βούρτσα σχισίματος
Βούρτσα στρώματος
Εργαλείο σφουγγαρίσματος
Μικρό πινέλο
Εργαλείο καθαρισμού
Πρόσθετο φίλτρο
Μαγνητική βάση τοίχου
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Εγχειρίδιο χρήστη

Προσδιορισμός

Όνομα προϊόντος Ασύρματη ηλεκτρική σκούπα ROIDMI X30 Power
Τύπος Ασύρματο
Βάρος 1,5 kg
Στροφές κινητήρα 120.000 σ.α.λ
Χρόνος εργασίας 70 λεπτά
Ισχύς αναρρόφησης 26.500 Pa
Μπαταρία 2500mAH/72Wh
Χρόνος φόρτισης 2,5 ώρες
Χωρητικότητα Κύπελλο σκόνης 0,55 l
Ισχύς 435W
Ασπρο χρώμα
Εγγύηση 24 μήνες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε