0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Deerma DX115C ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός 600W (Μαύρο)

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

27,50 €

Κατόπιν παραγγελίας
Προσωρινά εξαντλημένο, αναμένεται σύντομα

Κωδικός Προϊόντος: 112076

Σύντομη Περιγραφή

Deerma DX115C ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός 600W (Μαύρο)
Οδηγίες Χρήσης:
  • Περιγραφή

    Πολυλειτουργική ηλεκτρική σκούπα

    Η ηλεκτρική σκούπα Deerma DX115C θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε ολόκληρο το σπίτι σας γρήγορα και άνετα. 2 τρόποι χρήσης του και έως και 3 εναλλάξιμες βούρτσες διευκολύνουν την προσαρμογή του στις ανάγκες σας. Το υπερσύγχρονο σύστημα φιλτραρίσματος σάς επιτρέπει να απαλλαγείτε αποτελεσματικά από τη βρωμιά, ενώ ο χάλκινος κινητήρας, η ισχύς αναρρόφησης 14.000 Pa και η ισχύς 600 W εγγυώνται υψηλή απόδοση της συσκευής. Πρόσθετα πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής σκούπας είναι ο εργονομικός σχεδιασμός και το καλώδιο 5 μέτρων, που παρέχει μεγάλη ελευθερία δράσης.

    2 ηλεκτρικές σκούπες σε 1
    Η DX115C μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όρθια ή φορητή ηλεκτρική σκούπα. Έτσι θα είναι τέλειο για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Με τη βοήθειά του, θα καθαρίσετε άνετα τα πατώματα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας. Χρησιμοποιώντας το ως ηλεκτρική σκούπα χειρός, από την άλλη, μπορείτε να καθαρίσετε άνετα στρώματα, πληκτρολόγια, κουρτίνες, περβάζια παραθύρων και πολλά άλλα μέρη. Το Deerma DX115C θα σας επιτρέψει να φτάσετε σχεδόν παντού - καμία σκόνη δεν θα κρυφτεί από εσάς.

    3 βούρτσες για διαφορετικές εφαρμογές
    Στο σετ θα βρείτε 3 πρακτικά πινέλα με τα οποία θα καθαρίσετε καλά κάθε γωνία. Η βούρτσα δαπέδου λειτουργεί φανταστικά σε διαφορετικούς τύπους επιφανειών. Θα καθαρίσει με ηλεκτρική σκούπα τόσο πλακάκια ή πάνελ, όσο και χαλιά ή χαλιά. Η βούρτσα χαραμάδας είναι κατάλληλη για τον καθαρισμό εσοχών καναπέ, ραφιών και πληκτρολογίων, μεταξύ άλλων. Η στρογγυλή βούρτσα, από την άλλη, σας επιτρέπει να καθαρίζετε καλά τις κουρτίνες, τα ρούχα ή τα στρώματα. (Η κάτω εικόνα δείχνει τους τροχούς της βούρτσας δαπέδου για εύκολη καθοδήγηση, καθώς και τη θήκη για το καλώδιο της ηλεκτρικής σκούπας).

    Αποτελεσματικό φιλτράρισμα ρύπων
    Η ηλεκτρική σκούπα είναι εξοπλισμένη με φίλτρο HEPA, το οποίο βοηθά στην πρόληψη της εξάπλωσης αλλεργιογόνων και βακτηρίων στο σπίτι σας. Μπορείτε να το πλύνετε ελεύθερα κάτω από τρεχούμενο νερό. Το DX115C διαθέτει επίσης ειδικό σφουγγάρι φιλτραρίσματος που παγιδεύει τη σκόνη. Όλα τα απόβλητα κατευθύνονται στη δεξαμενή των 1,2 λίτρων. Μπορείτε να το αποσυνδέσετε και να το αδειάσετε εύκολα, μειώνοντας στο ελάχιστο την επαφή σας με τη βρωμιά.

    Αθόρυβο και αποτελεσματικό
    Ένας ισχυρός κινητήρας από χαλκό είναι υπεύθυνος για την αποτελεσματική λειτουργία της ηλεκτρικής σκούπας. Διακρίνεται για τη μεγάλη διάρκεια ζωής και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Χάρη σε αυτό, η συσκευή δεν είναι μόνο αποτελεσματική, αλλά και εκπληκτικά αθόρυβη - το επίπεδο έντασης του δεν υπερβαίνει τα 76 dB. Αν λοιπόν σας ενοχλεί ο ενοχλητικός θόρυβος που παράγουν οι πιο ισχυρές ηλεκτρικές σκούπες, η Deerma DX115C θα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

    Προσεκτικά μελετημένο σχέδιο
    Κατά το σχεδιασμό της ηλεκτρικής σκούπας, ελήφθησαν υπόψη όχι μόνο οι επιδόσεις, αλλά και η άνεση του χρήστη. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με καλώδιο 5 m, το οποίο σας επιτρέπει να καθαρίζετε εύκολα ένα διαμέρισμα έως 80 m2. Μπορείτε εύκολα να το τυλίξετε και να το κρεμάσετε στον καθορισμένο ενσωματωμένο γάντζο. Η βούρτσα δαπέδου έχει πρόσθετους τροχούς, διευκολύνοντας τη μετακίνηση και η εργονομική λαβή της ηλεκτρικής σκούπας παρέχει αυξημένη άνεση.

     Ισχύς αναρρόφησης: 14000pa

    Θόρυβος: ≤75dB

    Φίλτρο: HEPA

    Υλικό κατασκευής: ABS PC

    Τάση/Ισχύς: 220V/600W

    Είσοδος: 220V-50Hz

    Μήκος καλωδίου: 5m

    Αξιολογήσεις

    Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

    Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε