0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Russell Hobbs Retro Ribbon Red 21670-70 Βραστήρας 1.7lt 2400W Κόκκινος 21670-70

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

49,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114008

Σύντομη Περιγραφή

Russell Hobbs Retro Ribbon Red 21670-70 Βραστήρας 1.7lt 2400W Κόκκινος 21670-70
Οδηγίες Χρήσης:
  • Περιγραφή

    Ο κομψός ρετρό σχεδιασμός και το στυλ του βραστήρα Russell Hobbs Ribbon Red είναι γεμάτο με σύγχρονα χαρακτηριστικά που δύσκολα θα ταίριαζαν σε άλλους βραστήρες της κατηγορίας. Εκτός από μεγάλη οπτική γοητεία, σας προσφέρει πλήθος πρακτικών χαρακτηριστικών που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε γιατί δεν κατασκευάζονται όλοι οι βραστήρες με αυτόν τον τρόπο.

    Βράζει ένα φλιτζάνι σε 55 δευτερόλεπτα*

    Αν συνήθως κάνετε τον εαυτό σας απασχολημένο στην κουζίνα περιμένοντας να βράσει ο βραστήρας σας, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Ο βραστήρας Retro Kettle διαθέτει λειτουργία γρήγορου βρασμού που σας επιτρέπει να βράσετε ένα φλιτζάνι νερό σε μόλις 55 δευτερόλεπτα*. Αυτό είναι ιδιαίτερα ιδανικό αν χρειάζεστε ζεστό νερό βιαστικά ή αν φτιάχνετε μόνο ένα φλιτζάνι.

    *1 Φλυτζάνι ισούται με 235ml νερού

    Φτιάχνετε πολλά ποτά ταυτόχρονα; Ο βραστήρας Retro είναι ιδανικός

    Με χωρητικότητα 1,7 λίτρων, είναι αρκετά μεγάλος για να φτιάξετε έως και έξι φλιτζάνια, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετική επιλογή για οικογενειακά σπίτια. Διαθέτει μια ζώνη γρήγορου βρασμού για 1/ 2/ 3 φλιτζάνια, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε πόσο νερό θα χρησιμοποιήσετε - και να εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα βράζει το νερό σας. Ο βραστήρας επωφελείται επίσης από ένα τέλειο στόμιο έκχυσης, ώστε όλο το νερό να πηγαίνει στο φλιτζάνι με λιγότερες πιτσιλιές και διαρροές στις επιφάνειες εργασίας σας.

    Βρείτε τη βέλτιστη θερμοκρασία για το ποτό σας

    Ένα από τα γοητευτικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του βραστήρα Retro είναι ο μετρητής θερμοκρασίας. Σας επιτρέπει να ελέγχετε ότι ζεσταίνετε το νερό σας στη βέλτιστη θερμοκρασία για το ποτό σας. Για παράδειγμα, ροφήματα όπως το πράσινο τσάι και τα αφεψήματα βοτάνων έχουν καλύτερη γεύση όταν παρασκευάζονται με νερό σε θερμοκρασίες μεταξύ 60-80 βαθμών Κελσίου.

    Μια προσιτή, κομψή και πρακτική επιλογή για τις κουζίνες παντού

    Ο βραστήρας Retro διαθέτει πρακτική βάση 360°, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα από δεξιόχειρες και αριστερόχειρες. Και για να διατηρήσετε τον πάγκο εργασίας σας καθαρό, η βάση διαθέτει ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο για το καλώδιο, ώστε να μπορεί να τακτοποιηθεί όταν δεν χρησιμοποιείται. Με μια σειρά από έξυπνα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και ένα κομψό περίβλημα από γυαλιστερό και ανοξείδωτο ατσάλι, ο βραστήρας Retro Kettle είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει μια δήλωση στυλ στην καρδιά της κουζίνας σας.

    Λειτουργία μετρητή θερμοκρασίας
    Ο κομψός μετρητής θερμοκρασίας σας δείχνει τη θερμοκρασία του νερού μέσα στον βραστήρα - ιδανικό αν φτιάχνετε ροφήματα που επωφελούνται από νερό σε χαμηλότερη θερμοκρασία.

    Μετρητής στάθμης νερού στη λαβή
    Διακριτικό και όμορφα σχεδιασμένο για να μπορείτε να ελέγχετε τα επίπεδα νερού χωρίς να χρειάζεται να σηκώνετε το καπάκι για να βλέπετε πόσο νερό μπαίνει μέσα καθώς γεμίζετε.

    Χαρακτηριστικά:

    Ισχύς: 2400 w
    Βραστήρας από ανοξείδωτο ατσάλι με εντυπωσιακές ρετρό λεπτομέρειες
    Ένδειξη θερμοκρασίας νερού
    Χωρητικότητα 1.7 lt
    Ταχεία λειτουργία βρασμού στις υποδηλώμενες ζώνες (1 / 2 / 3 φλυτζάνια)
    Εξοικονόμηση χρόνου - μέσος όρος βρασμού 235 ml νερού (ένα φλυτζάνι) σε 55 δευτερόλεπτα
    Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 66%
    Αποσπώμενο και πλενόμενο φίλτρο
    Αντιολισθητική λαβή
    Ειδικά σχεδιασμένο στόμιο εκροής
    Αποσπώμενο καπάκι
    Ένδειξη στάθμης νερού
    Προστασία κατά του βρασμού
    Φωτεινή ένδειξη λειτουργίας
    Περιστρεφόμενη βάση κατά 360°
    Αυτόματη απενεργοποίηση

    Αξιολογήσεις

    Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

    Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε