0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Camry Μπλέντερ για Smoothies 1lt 1700W Χρυσό CR 4071

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

66,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 116709

Σύντομη Περιγραφή

Camry Μπλέντερ για Smoothies 1lt 1700W Χρυσό CR 4071
Οδηγίες Χρήσης:
  • Περιγραφή

    Το επαγγελματικό μπλέντερ Nutri Pro CAMRY CR 4071 είναι μια τέλεια επιλογή για όλους εκείνους που ξεκινούν τη μέρα τους με ένα υγιεινό πρωινό με τη μορφή κοκτέιλ φρούτων ή λαχανικών, smoothie ή απλά για εκείνους που εκτιμούν τη γρήγορη προετοιμασία των τροφίμων στην κουζίνα. Η υψηλή ποιότητα, ο μοντέρνος σχεδιασμός και η λειτουργικότητα τα λένε όλα, όπως και το γεγονός ότι μπορείτε να πάρετε μαζί σας ένα κύπελλο ροφήματος στη δουλειά ή στην προπόνηση ή να το αποθηκεύσετε με ασφάλεια στο ψυγείο. Απλά ετοιμάστε το αγαπημένο σας ρόφημα και απολαύστε τη γεύση του!

    Η υγεία και η ευκολία προηγούνται

    Ένα μπλέντερ υψηλής ισχύος είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να προσθέσετε στη διατροφή σας γεύματα με βάση κοκτέιλ φρούτων ή λαχανικών, ροφήματα με βάση γαλακτοκομικά προϊόντα, σάλτσες ή υγιεινές και απαλές κρεμ-σούπες. Ειδικά αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολύ χρόνο για την προετοιμασία τους. Το άνετο δοχείο, οι δύο ταχύτητες και οι λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι θα σας επιτρέψουν να ετοιμάσετε το αγαπημένο σας ρόφημα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επειδή η συσκευή διαθέτει λειτουργία pulse, μπορείτε επίσης να προσθέσετε αρκετά παγάκια. Η δυνατότητα αποθήκευσης των βάζων στο ψυγείο βοηθά στην προετοιμασία πιάτων για ολόκληρη την ημέρα ή ακόμα και για μια εβδομάδα!

    Μπλέντερ για αθλητές

    Το σετ αποτελείται από δύο κύπελλα (1 και 0,5 λίτρου) με καπάκια που επιτρέπουν τη μεταφορά του περιεχομένου τους. Το ένα από τα καπάκια του ποτηριού ταξιδιού διαθέτει κλειστό στόμιο. Το γεγονός ότι μπορούμε να πάρουμε το ρόφημα μαζί μας αμέσως μετά την παρασκευή του και χωρίς να χρειάζεται να το αδειάσουμε σε άλλα δοχεία, το καθιστά ιδανικό μπλέντερ για αθλητές. Λίγα λεπτά πριν από την προπόνηση μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα ένα κοκτέιλ πρωτεΐνης ή ενέργειας με τα αγαπημένα σας συστατικά και να το πάρετε μαζί σας στην προπόνηση!

    Χαρακτηριστικά:

    Ονομαστική Ισχύς 1000W
    Μεγ. Ισχύς 1700W
    Στροφές Ανά Λεπτό Μεγ. : 19660
    2 κύπελλα 1l και 0,5l από tritan / BPA free
    2 καπάκια
    2 τύποι λεπίδων
    2 ταχύτητες - χαμηλή και υψηλή
    Λειτουργία Pulse
    Μπορεί να χειριστεί κατεψυγμένα φρούτα χωρίς προβλήματα.
    Αλέθει το λάχανο χωρίς προσθήκη νερού.
    Μπορείτε να αλέσετε καφέ και ξηρούς καρπούς με τη λεπίδα άλεσης (μονή λεπίδα).
    Όλα τα μέρη εκτός από το μοτέρ μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων.

    Αξιολογήσεις

    Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

    Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε