0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Nedis Μπλέντερ για Smoothies με Γυάλινη Κανάτα 1.5lt 800Watt Λευκό KABL300CWT

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

29,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112865

Σύντομη Περιγραφή

Nedis Μπλέντερ για Smoothies με Κανάτα 1.5lt 800Watt Λευκό KABL300CWT

Περιγραφή

Αυτό το μπλέντερ Nedis® είναι ιδανικό για να αναμίξετε φρούτα και λαχανικά σε μια στιγμή. Ο ισχυρός κινητήρας 800W και το βάζο με τη γενναιόδωρη χωρητικότητά του 1.5L σάς δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξετε πρωτεϊνικά ροφήματα, χυμούς φρούτων, να συνδυάσετε λαχανικά σούπας ή να φτιάξετε νόστιμα smoothies.

Οι λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι, οι ρυθμίσεις δύο ταχυτήτων και η λειτουργία παλμού διασφαλίζουν ότι αυτές οι λεπίδες κόβουν το πιο σκληρό λαχανικό ή φρούτο που μπορείτε να σκεφτείτε, ενώ διαρκεί περισσότερο.

Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, αυτό το μπλέντερ εξακολουθεί να έχει συμπαγή σχεδίαση και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στον πάγκο της κουζίνας και τα αντιολισθητικά του πόδια είναι σίγουροι ότι θα παραμείνει εκεί. Θέλετε να προσθέσετε ένα άλλο συστατικό αλλά έχετε ήδη αρχίσει να ανακατεύετε; Μην ανησυχείτε, το βάζο έχει ένα εύχρηστο άνοιγμα αναπλήρωσης από πάνω. Απλά ανοίξτε το - όχι κατά την ανάμειξη - και ρίξτε τα επιπλέον υλικά.

Το μπλέντερ και η δεξαμενή 1.5L καθαρίζονται εύκολα. Απλά στρίψτε τη δεξαμενή και ξεκινήστε τον καθαρισμό. Απλά ρίξτε λίγο ζεστό νερό με λίγο απορρυπαντικό στο βάζο, κλείστε το καπάκι, ανακατέψτε για λίγο και ξεπλύνετε το απορρυπαντικό για το επόμενο μείγμα!

Χαρακτηριστικά

• Στιβαρή ελαφριά πλαστική κανάτα • Χωρητικότητα: 1,5L • Λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι • 2 ρυθμίσεις ταχύτητας με παλμό. • Αντιολισθητικά πόδια • Αποσπώμενη κανάτα για εύκολο καθάρισμα • Προστασία καπακιού και βάζου, διπλή ασφάλεια

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε