0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Πλαστικό Σκαμπό Εξωτερικού Χώρου Μαύρο 40x22x39εκ. 00018595

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

12,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 117051

Σύντομη Περιγραφή

Πλαστικό Σκαμπό Εξωτερικού Χώρου Μαύρο 40x22x39εκ. 00018595

Περιγραφή

Πλήρως πτυσσόμενο σκαμπό, πολύ εύκολο στη μεταφορά και την αποθήκευση. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με αντιολισθητικό υλικό, το οποίο καθιστά τη χρήση ασφαλέστερη. Θα μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως πλατφόρμα για να φτάσετε σε ένα ψηλό ράφι, να βάψετε το ταβάνι κατά την ανακαίνιση, να κρεμάσετε έναν πολυέλαιο ή να κρεμάσετε κουρτίνες. Το προϊόν είναι επίσης ιδανικό ως σκαμνάκι για τα παιδιά - π.χ. για να φτάσουν στον νιπτήρα.

Το σκαμνί έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο όταν είναι διπλωμένο, οπότε η αποθήκευσή του δεν αποτελεί πρόβλημα. Ως αποτέλεσμα, όταν δεν χρησιμοποιείται, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.

Η αντιολισθητική επιφάνεια των ποδιών εξασφαλίζει τέλεια σταθερότητα. Χάρη στα λαστιχένια μαξιλαράκια στα πόδια, το σκαμνί δεν γλιστράει στο πάτωμα . Επιπλέον, η περιοχή του καθίσματος διαθέτει εισόδους EVA.

Μια λαβή μεταφοράς είναι έξυπνα τοποθετημένη στο σκαμνί. Μετά την αναδίπλωση, η λαβή επεκτείνεται, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα.

Το σκαμνί θα σας διευκολύνει να φτάνετε τα πράγματα στα ψηλότερα μέρη των επίπλων, η απομάκρυνσή τους με το σκαμνί θα είναι ευκολότερη. Είναι κατάλληλο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί για μέγιστο φορτίο 100 kg.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα : μαύρο/λευκό
Υλικό : πλαστικά
Διαστάσεις διπλωμένο (ύψος / πλάτος / βάθος) : 53 x 40 x 3cm
Διαστάσεις όταν ξεδιπλωθεί (ύψος / πλάτος / βάθος) : 39 x 40 x 22cm
Βάρος : 1.568 kg
Βάρος στη συσκευασία : 1,758 kg

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε