0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Καρέκλα Μακιγιάζ Πτυσσόμενη Ξύλινη 54x40x116cm Μαύρη 00009917

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

69,50 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 117041

Σύντομη Περιγραφή

Καρέκλα Μακιγιάζ Πτυσσόμενη Ξύλινη 54x40x116cm Μαύρη 00009917

Περιγραφή

Οι επαγγελματικές καρέκλες μακιγιάζ διευκολύνουν πολύ την εργασία και σας επιτρέπουν να κάνετε ακριβές μακιγιάζ σε όλες τις συνθήκες. Είναι ιδανικές για ινστιτούτα ομορφιάς αλλά και για τους make-up artists που εργάζονται στα σπίτια των πελατών.

Ιδανικές για φωτογραφικά και κινηματογραφικά σκηνικά, ινστιτούτα ομορφιάς και αίθουσες μακιγιάζ. Είναι κατασκευασμένη από ξύλο οξιάς υψηλής ποιότητας, το οποίο την καθιστά ισχυρή και ανθεκτική. Η μέγιστη αντοχή της σε βάρος είναι έως 140 κιλά. Εκτός από τον ξύλινο σκελετό, η καρέκλα διαθέτει επίσης αδιάβροχο ύφασμα 600D Oxford που δεν αλλοιώνεται κατά τη χρήση.

Εύκολη μεταφορά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τα δύο μπράτσα και να τα σύρετε προς το κέντρο. Προαιρετικά, για να μην ανοίξει το προϊόν κατά τη μεταφορά, μπορείτε να αφαιρέσετε το υλικό από την πλάτη και να το τυλίξετε γύρω από τις λαβές στο επάνω μέρος της.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους προσφέρουν κινητές υπηρεσίες. Σας επιτρέπει επίσης να εξοικονομήσετε χώρο στο σαλόνι ή στο δωμάτιο.

Υποπόδιο. Μειώνοντας την πίεση στα πόδια, το υποπόδιο μπορεί να ανακουφίσει την πίεση στο κάτω μέρος της πλάτης. Είναι επίσης ιδανικό για τους ανθρώπους με μικρότερο ύψος.

Η καρέκλα μακιγιάζ είναι κατασκευασμένη από αδιάβροχο υλικό που καθαρίζεται εύκολα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι νερό και σαπούνι για να την καθαρίσετε.

Χαρακτηριστικά :

Μαύρο χρώμα
Υλικό : ξύλο οξιάς + ύφασμα 600D oxford
Μέγιστο φορτίο: 140 kg
Διαστάσεις όταν είναι ξεδιπλωμένη (μήκος / πλάτος / ύψος) : 40/54 / 116cm
Διαστάσεις σε διπλωμένη κατάσταση (μήκος / πλάτος / ύψος) : 50/19 / 91cm
Βάρος καρέκλας : 6,35 kg
Βάρος με τη συσκευασία : 7,3 kg

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε