0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Superfire LED Ηλιακός Προβολέας 28W, Ψυχρό Λευκό, Μπαταρία 2400mAh IP54 FF7-B

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

15,99 €

Κατόπιν παραγγελίας
Προσωρινά εξαντλημένο, αναμένεται σύντομα

Κωδικός Προϊόντος: 117195

Σύντομη Περιγραφή

Superfire LED Ηλιακός Προβολέας 28W, Ψυχρό Λευκό, Μπαταρία 2400mAh IP54 FF7-B

Περιγραφή

Αποκτήστε το SuperFire FF7-B σήμερα και φωτίστε τη ζωή σας! Το SuperFire FF7-B είναι ένας καταπληκτικός ηλιακός προβολέας που είναι ιδανικός για χρήση τόσο στο σπίτι όσο και σε δρόμο! Με τις πανκατευθυντικές και ευρυγώνιες λυχνίες LED, μπορείτε να απολαμβάνετε άνετο φωτισμό ακόμα και την πιο σκοτεινή νύχτα. Επιπλέον, είναι απίστευτα εύκολο να τοποθετηθεί σχεδόν σε οποιονδήποτε τοίχο.

Και το καλύτερο; Ενεργοποιείται όταν βρίσκεστε κοντά!
Διαθέτει έναν εξαιρετικά ευαίσθητο ανιχνευτή κίνησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Στον πρώτο τρόπο λειτουργίας, ενεργοποιείται αμέσως μόλις ανιχνεύσει κίνηση και στη συνέχεια σβήνει εντελώς μετά από 20 δευτερόλεπτα όταν απομακρυνθείτε από το πεδίο του αισθητήρα. Η λάμπα δεν έχει ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις εκπληκτικούς τρόπους λειτουργίας! Στη δεύτερη λειτουργία, ο λαμπτήρας ανάβει όταν ανιχνεύεται κίνηση και στη συνέχεια σβήνει ομαλά το φως μετά από 20 δευτερόλεπτα, δημιουργώντας μια χαλαρωτική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Στην τρίτη λειτουργία, το απαλό φως ενισχύεται όταν ο αισθητήρας ανιχνεύει κίνηση, καθιστώντας το ιδανικό για τις στιγμές που χρειάζεστε λίγη επιπλέον φωτεινότητα. Πόσο εκπληκτικό είναι αυτό;

Ας μην ξεχνάμε και το περιβάλλον. Τα φώτα SuperFire δεν είναι μόνο ενεργειακά αποδοτικά, αλλά παράγουν επίσης μηδενικές χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας ετησίως. Το FF7-B φορτίζει κατά τη διάρκεια της ημέρας χάρη σε ένα ηλιακό πάνελ από πολυπυρίτιο! Μετατρέπει τις ακτίνες του ήλιου σε ηλεκτρική ενέργεια, παρέχοντας δωρεάν φωτισμό για εσάς.

Εύκολος και απλός έλεγχος
Ένα άλλο πλεονέκτημα του προβολέα είναι ότι δεν χρειάζεται να τον ενεργοποιείτε χειροκίνητα κάθε βράδυ, καθώς ανάβει αυτόματα όταν σκοτεινιάζει γύρω σας και σβήνει όταν ο ουρανός φωτίσει. Επιπλέον, διαθέτει ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο, με το οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το φως σε μια κατάλληλη στιγμή, να ρυθμίσετε τον τρόπο λειτουργίας που σας ενδιαφέρει, αλλά και να ενεργοποιήσετε το σήμα SOS, αν χρειαστεί.

Ανθεκτικότητα
Οι εξαιρετικά ισχυρές και αποδοτικές λυχνίες LED παρέχουν φωτεινό φωτισμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, έτσι ώστε να χρησιμεύει για πολλά χρόνια εκεί που το χρειάζεστε. Το περίβλημα του FF7-B είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS υψηλής πυκνότητας. Προστατεύει τον λαμπτήρα από πτώσεις, τον καθιστά ανθεκτικό στο νερό (IP54) και στη θερμοκρασία (-10~45°C), ώστε να μπορεί να λάμπει με επιτυχία σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Μάρκα : Superfire
Μοντέλο : FF7-B
Χωρητικότητα μπαταρίας : 2400mAh (v.2 18650)
Ισχύς : 28W (0,2 W * 144 PCS)
Τάση : DC 3.7V
Χρόνος λειτουργίας : 6-20 ώρες
Αδιάβροχη αξιολόγηση : IP54
Ισχύς ηλιακού πάνελ : 3W/6V
Διαστάσεις : 130x380 mm
Βάρος: : 415g
Χρώμα φωτός : ψυχρό λευκό
Χαρακτηριστικά : Λειτουργίες φωτισμού, τηλεχειρισμός, ανιχνευτής κίνησης

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε