0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Whirlpool Ελεύθερο Πλυντήριο Πιάτων για 10 Σερβίτσια Π45xY85εκ. Inox WSFO 3O23 PF X

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

395,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114795

Σύντομη Περιγραφή

Whirlpool Ελεύθερο Πλυντήριο Πιάτων για 10 Σερβίτσια Π45xY85εκ. Inox WSFO 3O23 PF X - Νέα Ενεργειακή Κλάση: E
Οδηγίες Χρήσης:
  • Περιγραφή

    Καθυστέρηση έναρξης: Προσαρμοσμένο για εσάς. Η επιλογή Καθυστέρησης Έναρξης σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το πλυντήριο πιάτων έτσι, ώστε να ξεκινά τον κύκλο πλύσης όποτε σας βολεύει περισσότερο, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια.

    Φιλικό προς το περιβάλλον: Εξαιρετική εξοικονόμηση. Η τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ EcoFriendly χρησιμοποιεί έξυπνους αισθητήρες για να παρακολουθεί συνεχώς τον κύκλο πλύσης και να ανιχνεύει το επίπεδο βρωμιάς, προσαρμόζοντας τους πόρους ανάλογα. Απολαύστε ιδανικά αποτελέσματα καθαρισμού και εξοικονομήστε έως και 50% σε ενέργεια, νερό και χρόνο.* (*Σύγκριση μεταξύ ελάχιστης και μέγιστης κατανάλωσης στα προγράμματα 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ.)

    Χωρητικότητα 10 Σερβίτσια: Όλος ο χώρος που χρειάζεστε. Αυτό το πλυντήριο πιάτων Whirlpool παρέχει 10 ευέλικτες ρυθμίσεις τοποθέτησης, για να έχετε πάντα όλο τον χώρο που χρειάζεστε.

    Αθόρυβο: Αθόρυβες επιδόσεις. Το πλυντήριο πιάτων Whirlpool είναι σχεδιασμένο να παρέχει ιδανικά αποτελέσματα πλύσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα λειτουργία με όσο το δυνατόν χαμηλότερο θόρυβο.

    6η αίσθηση (6th Sense): Δεν απαιτείται πρόπλυση. Η τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ παρέχει άριστα αποτελέσματα πλύσης χωρίς να απαιτείται πρόπλυση, μούλιασμα ή τρίψιμο στο χέρι, ενώ μειώνει αποτελεσματικά την κατανάλωση νερού και το κόστος.

    Powerclean Pro: Οι ισχυροί πίδακες νερού στο πίσω μέρος του μηχανήματος λειτουργούν για να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού. Οι έξυπνοι αισθητήρες ανιχνεύουν το επίπεδο της βρωμιάς και προσαρμόζουν ανάλογα την πίεση του νερού.

    Ευέλικτες επιλογές πλύσης: Ιδανική διαχείριση του χώρου. Προσθέστε, αφαιρέστε ή προσαρμόστε το χώρο στο εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων σας όπως εσείς θέλετε.

    Αφαιρούμενο επάνω καλάθι: Το αφαιρούμενο πάνω καλάθι του πλυντηρίου πιάτων σάς επιτρέπει να δημιουργείτε επιπλέον χώρο όταν χρειάζεται, καθώς και να τοποθετείτε σκεύη με ασυνήθιστο σχήμα, χωρίς κόπο.

    FlexiSpace: Σχεδιάστε τον χώρο σας. Τα αρθρωτά καλάθια FlexiSpace σάς επιτρέπουν να τακτοποιείτε τα τρόφιμα εύκολα και γρήγορα μέσα στον θάλαμο του πλυντήριο πιάτων.

    Χαρακτηριστικά:

    • Προγράμματα Πλύσης: 7
    • Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης: Ναι
    • Κατηγορία Θορύβου: B / 43dB
    • Νέα Ενεργειακή Κλάση: E
    • Διαστάσεις(ΥxΠxΒ): 85 x 45 x 59 cm
    • Χωρητικότητα σε Σερβίτσια: 10
    • 3ο Ράφι (για Μαχαιροπίρουνα): Ναι

    Αξιολογήσεις

    Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

    Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε