Ποιοί Είμαστε

Το electroland.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρικών συσκευών ήχου και εικόνας, καθώς και αξεσουάρ, gadgets και περιφερειακών. Ξεκίνησε το 2009 με βασικούς στόχους τη γρήγορη & σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, τα καινοτόμα προϊόντα και τις ανταγωνιστικές τιμές. Εμείς, οι άνθρωποι του electroland.gr, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια συνεχώς αυξανόμενη βάση πελατών, θεωρώντας τον σημαντικό και μετά την πώληση των προϊόντων μας.

Τι σας Προσφέρουμε

Αναζητάμε καινοτόμα προϊόντα που κάνουν τη διαφορά και καλύπτουν κάθε επιθυμία και σας τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εγγραφείτε σήμερα και κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά ή επωφεληθείτε από τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του Stock House του electroland.gr!

Φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα.

Παράδοση την επόμενη ημέρα για παραγγελίες που λαμβάνονται μέχρι τις 14.00. Ισχύει για διαθέσιμα προϊόντα.

Η γνώμη πολλών ικανοποιημένων πελατών είναι η καλύτερη διαφήμιση. Δείτε τι γράφουν για εμάς στο Skroutz.gr

Εγγραφείτε στο newsletter του Electroland και μάθετε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές.

Ανακοίνωση σχετικά με COVID-19 Στο Electroland πάντα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να αποστέλλουμε αυθημερόν τις παραγγελίες σας και να παραλαμβάνετε στο 90% των περιπτώσεων την επόμενη ημέρα. Λόγω της αυξημένης ασφάλειας και υγιεινής καθώς και λόγω φόρτου των συνεργαζόμενων ταχυμεταφορών, οι παραγγελίες σας ενδέχεται να φτάσουν σε εσάς με μικρή καθυστέρηση (3-5 ημέρες).
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.