0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus Τρόμπα Αυτοκινήτου 50PSI με Καλώδιο Αναπτήρα 12V Μαύρη CRCQ000001

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

23,90 €

Κατόπιν παραγγελίας
Προσωρινά εξαντλημένο, αναμένεται σύντομα

Κωδικός Προϊόντος: 117168

Σύντομη Περιγραφή

Baseus Τρόμπα Αυτοκινήτου 50PSI με Καλώδιο Αναπτήρα 12V Μαύρη CRCQ000001

Περιγραφή

Σας λείπει αέρας στο ελαστικό σας στο δρόμο για τη δουλειά; Η μίνι τρόμπα Baseus θα είναι αξιόπιστη σε τέτοιες καταστάσεις. Με τη βοήθειά της, θα ξαναγεμίσετε αμέσως τον αέρα στα ελαστικά ή τη μπάλα. Χάρη στον σχεδιασμό μικρού μεγέθους, θα τον αποθηκεύσετε εύκολα. Μπορεί να τροφοδοτηθεί από οποιαδήποτε πρίζα αυτοκινήτου για αναπτήρα 12V και η οθόνη LED παρέχει εύκολη πρόσβαση στις πιο σημαντικές πληροφορίες.

Δεν θα σας Απογοητεύσει Ποτέ
Η μίνι τρόμπα Baseus είναι μια συσκευή στην οποία μπορείτε να βασιστείτε! Το μοτέρ του προϊόντος φτάνει έως και 18000 στροφές ανά λεπτό, ώστε να μπορείτε να γεμίζετε γρήγορα τον αέρα σε διάφορα είδη, όπως στην μπάλα σας. Χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να γεμίσετε ένα ελαστικό με 30 λίτρα αέρα. Ενώ, θα φουσκώσετε 4 ελαστικά αυτοκινήτου σε περίπου 25 λεπτά.

Ευφυής Απόδοση
Ένα άλλο πλεονέκτημα της συσκευής είναι η έξυπνη άντληση. Ρυθμίστε την επιθυμητή πίεση και αφήστε την αντλία να λειτουργήσει - όταν επιτευχθεί η επιλεγμένη τιμή, η μίνι τρόμπα θα σταματήσει αυτόματα να λειτουργεί. Με τη Baseus μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε μια άνετη διαδρομή.

Οθόνη LED
Για να είναι εύκολη η χρήση της τρόμπας, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με οθόνη LED που θα σας παρέχει τις πιο βασικές πληροφορίες. Η οθόνη θα εμφανίζει το αποτέλεσμα της μέτρησης της πίεσης κατά τη χρήση σε μονάδες: PSI ή Bar.

Συμπαγής
Μπορείτε να μεταφέρετε τη συσκευή Baseus μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Η μίνι τρόμπα ζυγίζει μόνο 480g και οι διαστάσεις του είναι 220 x 46 x 48mm. Έτσι, σας δίνεται η ευκαιρία να την τοποθετήσετε στο σακίδιο, την τσάντα σας ή να την αποθηκεύσετε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, το προϊόν είναι εξοπλισμένο με φακό για να σας διευκολύνει να το χρησιμοποιείτε στο σκοτάδι.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται
Μίνι τρόμπα
2 μύτες
Βελόνα
Σωλήνας
Καλώδιο φόρτισης

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής : Baseus
Μοντέλο : CRCQ000001
Τάση εισόδου : 12V (μέσω υποδοχής αναπτήρα αυτοκινήτου)
Πηγή φωτός : LED
Εύρος πίεσης : 0,2-50 PSI
Μήκος σωλήνα : 18 cm
Ταχύτητα άντλησης : 30 l/min
Διαστάσεις : 220 x 46 x 48mm
Βάρος : 480g
Μήκος καλωδίου : 3m
Χρώμα : Μαύρο

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε