0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Baseus Ingenuity Μετατροπέας USB-A male σε USB-C female Μπλε ZJJQ000103

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

3,61 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 117068

Σύντομη Περιγραφή

Baseus Ingenuity Μετατροπέας USB-A male σε USB-C female Μπλε ZJJQ000103

Περιγραφή

Ο μικρός μετατροπέας USB-A (USB 3.1) σε USB-C της Baseus είναι συμβατός με μια μεγάλη ποικιλία συσκευών και σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία με ταχύτητες έως και 10Gbps. Επιτρέπει επίσης τη γρήγορη φόρτιση PD (χρησιμοποιώντας το κατάλληλο καλώδιο, το οποίο πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά). Η συσκευή είναι εξαιρετικά ανθεκτική, αλλά και συμπαγής - μπορείτε να την έχετε πάντα στη διάθεσή σας.

Ευρεία συμβατότητα

Πείτε αντίο στους περιορισμούς. Ο αντάπτορας Ingenuity είναι συμβατός με τις περισσότερες δημοφιλείς συσκευές. Η υποδοχή USB-A, για παράδειγμα, ταιριάζει απόλυτα με υπολογιστές, φορτιστές τοίχου και αυτοκινήτου, διανομείς USB και powerbank. Η θύρα USB-C σας επιτρέπει να συνδέσετε, μεταξύ άλλων, ένα καλώδιο γρήγορης φόρτισης ή μια θήκη σκληρού δίσκου.

Άμεση μεταφορά αρχείων

Μεταφέρετε συχνά αρχεία μεταξύ συσκευών; Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε ατελείωτα για να φτάσουν στον προορισμό τους όλες οι φωτογραφίες ή τα έγγραφα που χρειάζεστε. Η βελτιωμένη διασύνδεση USB 3.1 είναι έως και 20 φορές ταχύτερη σε σχέση με το USB 2.0. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να μεταφέρετε αρχεία με ταχύτητες έως και 10Gbps!

Υλικό: Κράμα αλουμινίου
Ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων: Up to 10Gbps
Είσοδος: USB-A
Έξοδος: USB-C
Βάρος: 5.9g
Διαστάσεις: 14x22x8mm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε