0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Arozzi Gaming Καρέκλα Torretta Soft Fabric™ v2 Blue TORRETTA-SFB-BL2

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

329,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 116982

Σύντομη Περιγραφή

Arozzi Gaming Καρέκλα Torretta Soft Fabric™ v2 Blue TORRETTA-SFB-BL2
Οδηγίες Χρήσης:
  • Περιγραφή

    Σας παρουσιάζουμε τη νέα κομψή έκδοση της αγαπημένης μας σειράς Torretta. Με εργονομικό σχεδιασμό, αυτή η καρέκλα δίνει προτεραιότητα στην άνεση και τη στάση του σώματός σας, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε με ευκολία παρατεταμένες περιόδους χρήσης. Παρέχεται πλήρης με δύο βελούδινα μαξιλάρια στήριξης - ένα μαξιλάρι για τη μέση σας και ένα μαξιλάρι για το προσκέφαλο που θα προσφέρει στήριξη στον αυχένα και το κεφάλι σας.

    Η νέα έκδοση είναι κατασκευασμένη γύρω από ένα νέο πλαίσιο με πιο ανοιχτό σχεδιασμό και λιγότερο καθορισμένες άκρες. Αυτό καθιστά αυτό το μοντέλο κατάλληλο για ένα ευρύτερο φάσμα ατόμων. Και με τις διαφορετικές επιλογές σε υλικά και χρώματα, θα μπορέσετε να βρείτε την ιδανική καρέκλα για εσάς.

    • Τρισδιάστατα υποβραχιόνια
    • Λειτουργία "κουνιστής καρέκλας" που γέρνει το κάθισμα και την πλάτη έως και 12°
    • Ανθεκτικός μεταλλικός σκελετός που υποστηρίζει έως και 120kg / 265 lbs.
    • Νέος σκελετός με πιο ανοιχτό σχεδιασμό

    SOFT FABRIC™

    Το υλικό Soft Fabric™ που αναπνέει είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε το σώμα να παραμένει δροσερό σε συνθήκες μακροχρόνιας χρήσης, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Το ανθεκτικό ύφασμα είναι επίσης κατασκευασμένο για να έχει μεγάλη αντοχή με ιδιότητες δοκιμασμένες κατά το πρότυπο ISO, όπως αποφυγή επέκτασης τυχόν σκισιμάτων, ξήλωμα ραφών και αντοχή στο τράβηγμα.

    Ένα άλλο ευχάριστο χαρακτηριστικό του υφάσματος είναι το πόσο αθόρυβο είναι, καθώς δεν παράγει θόρυβο λόγω τριβής, όπως συμβαίνει με τις καρέκλες από δέρμα ή δερματίνη.

    Νέο Πλαίσιο
    Αυτό το μοντέλο είναι χτισμένο γύρω από ένα ανθεκτικό πλαίσιο που υποστηρίζει έως και 120kg / 265 lbs. Το πλαίσιο έχει πιο ανοιχτό σχεδιασμό με λιγότερο έντονες γωνίες, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπων.

    Εργονομικός Σχεδιασμός
    Η νέα έκδοση της Torretta έχει αναπτυχθεί με τον εργονομικό σχεδιασμό που φέρει την υπογραφή της Arozzi, καθιστώντας την ακόμα πιο φιλική προς την πλάτη και τη στάση του σώματός σας για μεγαλύτερες περιόδους χρήσης. Είναι εξοπλισμένη με 2 μαλακά μαξιλάρια στήριξης: ένα μαξιλάρι για τη μέση σας και ένα μαξιλάρι για το προσκέφαλο που θα προσφέρει στήριξη στον αυχένα και το κεφάλι σας.

    Ρυθμιζόμενο Ύψος
    Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος χρησιμοποιώντας τη λαβή. Βρείτε την ιδανική θέση για εσάς!

    Ρυθμιζόμενη Πλάτη
    Είχατε μια έντονη εργασιακή ημέρα και χρειάζεστε λίγη χαλάρωση; Ρυθμίστε την πλάτη σε κλίση 4° με δυνατότητα κλειδώματος και βρείτε την πιο βολική θέση για το σώμα σας.

    Λειτουργία Κουνιστής Καρέκλας
    Η καρέκλα μπορεί να κλειδωθεί σε σταθερή όρθια θέση ή μπορεί να ξεκλειδωθεί για να γέρνει ελεύθερα μπρος-πίσω με κίνηση κουνήματος έως 12°. Χρησιμοποιήστε τον τροχό ρύθμισης για να ρυθμίσετε την επιθυμητή αντίσταση.

    Τρισδιάστατα Υποβραχιόνια
    Τα ενισχυμένα υποβραχιόνια δεν μπορούν μόνο να μετακινηθούν προς τα πάνω και προς τα κάτω. Μπορούν να σύρονται προς τα εμπρός και προς τα πίσω και να περιστρέφονται προς τα μέσα και προς τα έξω. Για όσους θέλουν να βρουν την καλύτερη θέση για τα μπράτσα, αυτό το τρισδιάστατο στυλ είναι ένα από τα πιο τροποποιήσιμα.

    Ρυθμιζόμενο μαξιλάρι μέσης
    Η καρέκλα είναι εξοπλισμένη με ένα μαλακό ρυθμιζόμενο μαξιλάρι για τη μέση, το οποίο σας προσφέρει επιπλέον υποστήριξη για την πλάτη σας.

    Χαρακτηριστικά

    Αντοχή βάρους: 120kg / 265 lbs.
    Κατάλληλο ύψος : Περίπου 155-185cm
    Για τύπο σώματος : Μικρό έως Μεγάλο
    Πυκνότητα αφρού καθίσματος : 60 kg/m³
    Πυκνότητα αφρού πλάτης : 60 kg/m³
    Μέγιστη γωνία κλίσης της πλάτης : 165°

    Διαστάσεις

    Μέγεθος κουτιού : 86 x 69 x 35 cm / 33,9 x 27,2 x 13,8 ίντσες
    Μικτό βάρος : 26,5 kg / 58,4 lbs.
    Καθαρό βάρος : 22,2 kg / 49 lbs.

    Αξιολογήσεις

    Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

    Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε