0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Δέντρο Ονυχοδρόμιο Γάτας Γατόδεντρο με 5 Επίπεδα, 1 Κρυψώνα, σε Γκρι Χρώμα, 31x31x90 cm 00009480

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

34,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 116923

Σύντομη Περιγραφή

Δέντρο Ονυχοδρόμιο Γάτας Γατόδεντρο με 5 Επίπεδα, 1 Κρυψώνα, σε Γκρι Χρώμα, 31x31x90 cm 00009480

Περιγραφή

Κάθε ιδιοκτήτης πρέπει να σκεφτεί αυτό το πρακτικό δώρο για το κατοικίδιό του - διαφορετικά μπορεί να τον περιμένουν απροσδόκητα έξοδα λόγω κατεστραμμένων ταπετσαριών ή επίπλων. Κάθε γατούλα χρειάζεται ένα μέρος για να ακονίζει τα νύχια της και ένα ονυχοδρόμιο είναι η ιδανική επιλογή.

5 επίπεδα - Tο Δέντρο Ονυχοδρόμιο Γάτας έχει ύψος 90 cm, έχει χωριστεί σε 5 ορόφους, μέσω των οποίων η γάτα μπορεί να κινείται ελεύθερα και να χαλαρώνει, αλλά και να παραμονεύει και να παίζει με άλλες γάτες. H φαρδιά βάση εξασφαλίζει τη σταθερότητα του. Το κύριο πλεονέκτημα του δέντρου είναι ένα άνετο σπιτάκι, χάρη στο οποίο η γάτα σας θα μπορεί να ξεκουράζεται ελεύθερα.

Κατασκευή - Οι στύλοι ξυσίματος είναι καλυμμένοι με σχοινί σιζάλ φυτικής προέλευσης, το οποίο παράγεται από φυτικές ίνες. Είναι οικολογικό και ως εκ τούτου ασφαλές για τα κατοικίδια ζώα μας. Το σύνολο ολοκληρώνεται με μια βάση καλυμμένη με μαλακό ύφασμα σε στυλ γούνας.

Παιχνίδι - Στο πάνω μέρος υπάρχει ένα χνουδωτό ποντίκι σε ελαστικό σκοινί, το οποίο διεγείρει την περιέργεια της γάτας και την ενθαρρύνει να παίξει ή να κυνηγήσει.

Διαστάσεις (ύψος / πλάτος) : 90x31cm.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε