0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Massforce Κύλινδρος Μασάζ Πτυσσόμενος MF-ROLLFOLD-001

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

46,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114867

Σύντομη Περιγραφή

Massforce Κύλινδρος Μασάζ Πτυσσόμενος MF-ROLLFOLD-001

Περιγραφή

Το MASSROLL™ είναι ένας επεκτάσιμος και πτυσσόμενος κύλινδρος αφρού. Ένας επαναστατικός κύλινδρος αφρού που είναι τόσο συμπαγής και χωράει στην ταξιδιωτική σας τσάντα. Είναι σχεδιασμένο για έναν αρχάριο ή ακόμα και έναν κορυφαίο αθλητή για να κυλήσει εύκολα. Επεκτείνεται μέχρι τα 35 cm και είναι πτυσσόμενο στα 13 cm. Τι κάνει το MASSROLL™ τόσο δημοφιλές;

- Αναδιπλούμενο & επεκτάσιμο μασάζ roller
- Λεία, πυκνή επιφάνεια αφρού
- Συσκευή μασάζ υποστήριξης ολόκληρου του σώματος για την ταχύτερη αποκατάσταση των μυών

Μετά από μια έντονη άσκηση προπόνησης ή ακόμα και μέτρια σωματική δραστηριότητα, μπορεί να εμφανιστεί μυϊκός πόνος, που μας κάνει να αποφεύγουμε περισσότερη δραστηριότητα για μέρες ή ακόμα και εβδομάδες. Χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, ένα ρολό αφρού MASSROLL™, ίσως μπορέσετε να μειώσετε το χρόνο που χρειάζονται οι πονεμένοι μύες σας για να ανακάμψουν, βοηθώντας σας να επιστρέψετε στις δραστηριότητες που αγαπάτε. Είτε ασχολείστε με το τρέξιμο σε μεγάλες αποστάσεις είτε απλά περπατάτε στο πάρκο, το foam rolling θα μπορούσε να μειώσει τον μυϊκό πόνο και να σας βοηθήσει να παραμείνετε δραστήριοι.

A Collapsible Foam Roller

Πλήρης υποστήριξη του σώματος

Το MASSROLL™ παρέχει ισχυρή μυοπεριτονιακή απελευθέρωση (μια μορφή θεραπείας των μαλακών μορίων), εισχωρώντας βαθιά στο μυϊκό σφίξιμο, τις συμφύσεις και τα σημεία trigger points. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και στις μεγαλύτερες μυϊκές ομάδες, όπως τετρακέφαλοι, πλάτη και οπίσθιοι μηριαίοι. Έχει δοκιμαστεί επανειλημμένα και η ισχυρή πίεση δεν το παραμορφώσει. Η τακτική χρήση μπορεί να βοηθήσει στη διευκόλυνση της αποκατάστασης μετά την προπόνηση, στην πρόληψη των τραυματισμών και να βοηθήσει σημαντικά στην αποκατάσταση των τραυματισμών

Expandable Foam Roller

Πιο εντυπωσιακή προπόνηση

Ένα ιδανικό foam roller για τη μείωση του πόνου και της δυσφορίας στην πλάτη, τα πόδια, τον αυχένα και τον ώμο σας. Παρέχει την πιο ισχυρή, αποτελεσματική εμπειρία foam rolling για όλο το σώμα. Το MASSROLL™ είναι ένας ευέλικτος τρόπος για να καλύψετε τις ανάγκες του σώματός σας, παρέχοντας ένα ομαλό, αθόρυβο ρολό με τη σωστή ποσότητα πίεσης.

Woman Using Massroll Foam Roller

Υφή Prime Choice

Τα λεία ρολά είναι γνωστά για την ομαλή, πυκνή επιφάνεια αφρού. Τα ρολά με υφή έχουν κορυφογραμμές και εξογκώματα πάνω τους. Χρησιμοποιούνται για να στοχεύουν σε βαθύτερους μύες και να δουλεύουν τους κόμπους και την ένταση. Ένας κύλινδρος από αφρό με τμήμα κυλίνδρου από πλαστικό και καουτσούκ.

Model Showcasing Massroll Foam Roller

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε