0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

BlitzWolf Συσκευή Μασάζ για τα Πόδια 36W BW-MGS2

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

125,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114212

Σύντομη Περιγραφή

BlitzWolf Συσκευή Μασάζ για τα Πόδια 36W BW-MGS2

Περιγραφή

Μασάζ ποδιών από την Blitzwolf
Χαλαρώστε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά με το μασάζ ποδιών με λειτουργία θέρμανσης. Χάρη σε μια μορφή μασάζ βαθιάς πίεσης που είναι το ιαπωνικό σιάτσου και μια λειτουργία ζύμωσης, θα νιώσετε το άγχος σας να σας φεύγει αμέσως και η ζωντάνια σας να επιστρέφει. Το χιτώνιο του μασάζ μπορεί να αποσπαστεί και να πλυθεί.

Μασάζ σιάτσου
Το μασάζ σιάτσου είναι ένας παλιός ιαπωνικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τον πόνο και να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη διαθέσιμη λειτουργία σε αυτό το μασάζ. Εκτός από αυτό, έχετε επίσης μια επιλογή από τυπικό μασάζ και μασάζ αέρα. Η ένταση καθώς και η διάρκεια μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Θέρμανση
Ζεστάνετε και χαλαρώστε τα κουρασμένα πόδια σας με την προαιρετική θερμοκρασία 44°C.

Για διάφορες περιστάσεις
Ο εργονομικός σχεδιασμός θα λειτουργήσει καλά σε πολλά σημεία. Το μασάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ή στο γραφείο. Κάντε τον χρόνο σας ευχάριστο παίρνοντάς τον μαζί σας στη δουλειά.

Φωτιζόμενη διεπαφή
Κάθε λειτουργία μασάζ έχει ένα χρώμα που της έχει εκχωρηθεί και η διεπαφή θα ανάψει όταν επιλεγεί. Το τυπικό μασάζ είναι μπλε, το σιάτσου είναι κόκκινο και το μασάζ αέρα είναι ένα εναλλασσόμενο χρώμα μεταξύ αυτών των δύο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επιλογή της λανθασμένης λειτουργίας. Επίσης, το μέγιστο μέγεθος ποδιού που θα χωρέσει το μασάζ είναι 42.

Ονομαστική τάση DC 12V
Ρεύμα λειτουργίας 3Α
Ονομαστική ισχύς 36W
Ονομαστική διάρκεια 10-20 λεπτά
Διαστάσεις 43x38x26cm
Βάρος 4,1 kg

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε