0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Magic Hair Brush Βούρτσα Μαλλιών Mini για Ξεμπέρδεμα Μπλε με Μπλε Sport Θήκη EXP237

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

14,95 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115183

Σύντομη Περιγραφή

Magic Hair Brush Βούρτσα Μαλλιών Mini για Ξεμπέρδεμα Μπλε με Μπλε Sport Θήκη EXP237

Περιγραφή

Φτιάξτε τα μαλλιά σας σαν ειδικός με ευκολία

Σχεδιασμένη για να περιποιείται, να λειαίνει και να ξεμπερδεύει, αυτή η βούρτσα από τη Magic Hair Brush λειτουργεί εξαιρετικά για όλα τα μήκη και τις υφές των μαλλιών. Γλιστράει μέσα από τις τούφες με ευκολία για styling χωρίς κόπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά, στο σπίτι ή εκτός, για κάθε περίσταση.

Μαλακές, πατενταρισμένες τρίχες

Όχι άλλο τράβηγμα, τράβηγμα ή σπάσιμο των μαλλιών! Η βούρτσα μας για το ξεμπέρδεμα των μαλλιών είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικά μαλακές τρίχες που θα σας βοηθήσουν να ξεμπλέξετε τα μαλλιά σας απαλά, αποτελεσματικά και με λιγότερο πόνο & ζημιά.

Ευέλικτη αεριζόμενη κεφαλή

Ο ανοιχτός εξαεριζόμενος σχεδιασμός στη βούρτσα ξεμπερδέματος των μαλλιών μας επιτρέπει στα μαλλιά να ρέουν μέσα από τη βούρτσα. Είναι σχεδιασμένη ώστε να εφαρμόζει στενά στο τριχωτό της κεφαλής και στο κεφάλι σας.

Εργονομικός σχεδιασμός

Η βούρτσα μαλλιών μας διαθέτει εργονομική, αντιολισθητική λαβή που είναι στρατηγικά σχεδιασμένη ώστε να εφαρμόζει άνετα στο χέρι σας.

Τρίχες με σφαιρική μύτη

Αυτή η βούρτσα μαλλιών διαθέτει τρίχες με μπιλάκι που είναι απαλές για το τριχωτό της κεφαλής και βοηθά επίσης στο μασάζ του τριχωτού της κεφαλής για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, διατηρώντας παράλληλα υγιή μαλλιά.

Δωρεάν προστατευτική θήκη

Η εύκολη στη μεταφορά βούρτσα μας έρχεται πλήρως κλεισμένη σε μια κομψή θήκη με φερμουάρ και λειτουργεί με τις ίδιες λειτουργίες και εξαιρετικό ξεμπέρδεμα όπως η μεγαλύτερη έκδοση της. Όταν δεν χρησιμοποιείτε τη βούρτσα, αποθηκεύετε τη βούρτσα στη θήκη. Ιδανική για χρήση εν κινήσει.

Φροντίστε το προϊόν σας:

Αποθηκεύστε στην αρχική συσκευασία για βέλτιστη προστασία (η αποθήκευση χωρίς προστασία μπορεί να καταστρέψει τις ευαίσθητες τρίχες και να μειώσει τη διάρκεια ζωής της MHB σας)
Μην χρησιμοποιείτε χημικά ή σκληρά προϊόντα καθαρισμού όταν καθαρίζετε τη βούρτσα σας, καθώς αυτό μπορεί να καταστρέψει την επίστρωση της MHB
Καθαρίστε με ζεστό νερό και φυλάξτε τη σε στεγνή κατάσταση

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε