0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Kipozi Ισιωτική Μαλλιών EU-139BK1

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

30,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113739

Σύντομη Περιγραφή

Kipozi Ισιωτική Μαλλιών EU-139BK1

Περιγραφή

Ισιωτικό μαλλιών Kipozi 139
Δημιουργήστε το χτένισμα των ονείρων σας σε λίγα μόνο λεπτά. Το ίσιωμα Kipozi 139 σας επιτρέπει όχι μόνο να ισιώσετε τα μαλλιά σας, αλλά και να τα κατσαρώσετε χωρίς να τα καταστρέψετε. Είναι εξοπλισμένο με φαρδιές πλάκες τιτανίου και θερμάστρα PTC, χάρη στο οποίο θερμαίνεται γρήγορα και σας επιτρέπει να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία μεταξύ 80-230 ° C (170-450 ° F). Η συσκευή είναι επίσης εξαιρετικά βολική στη χρήση - η λειτουργία της διευκολύνεται από την ενσωματωμένη οθόνη LCD.

Βελτιωμένες πλακες
Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φανταστικό χτένισμα σε λιγότερο χρόνο. Οι πλάκες τιτανίου πλάτους 4,4 cm σάς επιτρέπουν να ισιώσετε ή να κυρτώσετε γρήγορα μεγαλύτερες τρίχες χωρίς να τις τραβάτε ή να τις καταστρέφετε. Επιπλέον, ο ενσωματωμένος θερμαντήρας PTC διασφαλίζει ότι η συσκευή φτάνει γρήγορα τη σωστή θερμοκρασία και τη διατηρεί σταθερά, κατανέμοντας ομοιόμορφα τη θερμότητα.

Προσαρμόστε τη θερμοκρασία στις ανάγκες σας
Το ίσιωμα σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία, ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε εύκολα στις προσδοκίες σας. Για να επιλέξετε μία από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, απλώς πατήστε το κουμπί P! Οι 210 ° C ( 410 ° F) είναι για υγιή μαλλιά και οι 180 ° C ( 350 ° F) είναι για βαμμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Τα μαλλιά σου είναι εξαιρετικά ευαίσθητα; Επιλέξτε 140 ° C ( 270 ° F) ! Οι τρέχουσες τιμές θερμοκρασίας εμφανίζονται στην ενσωματωμένη οθόνη LCD.

Δημιουργήθηκε για τη διευκόλυνσή σας
Απολαύστε απαράμιλλη άνεση χρήσης. Το καλώδιο της συσκευής έχει μήκος περίπου 2,4 m και περιστρέφεται κατά 360° για ελευθερία κινήσεων. Η εργονομική λαβή αισθάνεται τέλεια στο χέρι σας και έχει σχεδιαστεί για να σας προστατεύει από εγκαύματα. Επιπλέον, μετά από 90 λεπτά το ίσιωμα απενεργοποιείται αυτόματα, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια χρήσης.

Αναντικατάστατο όταν ταξιδεύετε
Πάρτε το ισιωτικό στις διακοπές. Η συσκευή είναι τόσο ελαφριά και μικρή που μπορείτε εύκολα να την βάλετε σε μια βαλίτσα. Είναι επίσης συμβατό με την παγκόσμια τάση, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο με σιγουριά. Το σετ περιλαμβάνει μια πρακτική, βελούδινη θήκη που θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε με ασφάλεια το ισιωτικό. Μπορείτε επίσης να κλειδώσετε τη συσκευή για να μειώσετε το μέγεθός της και να την κάνετε πιο πρακτική εν κινήσει.

Περιλαμβάνεται
Ισιωτική
Τσάντα μεταφοράς
Εγχειρίδιο χρήστη

Μοντέλο EU-139BK1
Μήκος καλωδίου Περίπου. 2,4 μ
Εύρος θερμοκρασίας 80-230 ° C (170-450 ° F)
Πλακες τιτανίου
Το πλάτος των πλακών 4,4 cm
Αυτόματη απενεργοποίηση Μετά από 90 λεπτά
Θερμαντήρας PTC

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε