0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Wozinsky Τσαντάκι για Electric Scooter Handlebar EVA 4L Μαύρο WSB2BK

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

11,35 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115218

Σύντομη Περιγραφή

Wozinsky Τσαντάκι για Electric Scooter Handlebar EVA 4L Μαύρο WSB2BK

Περιγραφή

Το τσαντάκι Wozinsky είναι μια πρόταση για άτομα που αγαπούν να οδηγούν ένα σκούτερ στη δουλειά ή σε ταξίδια - παρέχει πολύ χώρο για τη μεταφορά μικροαντικειμένων . Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από άκαμπτο, αδιάβροχο υλικό EVA που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε ζημιές και κραδασμούς . Επίσης δεν φοβάται τους λασπωμένους ή ανώμαλους δρόμους. Κρατάει σταθερά στο τιμόνι .

Τσαντάκι για Electric Scooter 4 λίτρων

4 λίτρα - αυτή είναι η χωρητικότητα της τσάντας μπαρ σκούτερ Wozinsky WSB2BK. Αφού την τοποθετήσετε στο τιμόνι, θα παρέχετε στον εαυτό σας επιπλέον χώρο για να μεταφέρετε τα πιο απαραίτητα πράγματα . Μέσα στην τσάντα μπορείτε να βάλετε, για παράδειγμα, ένα μπουκάλι νερό ή ένα μπουκάλι νερό, γυαλιά, smartphone, πορτοφόλι, κάμερα GoPro, ακουστικά, έγγραφα ή κλειδιά.

Τσαντάκι για Electric Scooter που κρατά τα πράγματα τακτοποιημένα

Οργανώστε τα αντικείμενά σας στην τσάντα σκούτερ Wozinsky. Οι άνετες διχτυωτές τσέπες χωρίζουν την τσάντα σε δύο θήκες, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε τα μικροαντικείμενά σας. Η θήκη έχει επίσης ενσωματωμένο καραμπίνερ στο οποίο μπορείτε να κρεμάσετε τα κλειδιά σας - για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Εύκολη συναρμολόγηση τσάντα για το τιμόνι του Scooter

Η τσάντα τιμονιού Wozinsky WSB2BK συναρμολογείται γρήγορα και εύκολα . Η ίδια η εγκατάσταση πραγματοποιείται χωρίς κανένα εργαλείο . Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσαρμόσετε τους τέσσερις ρυθμιζόμενους ιμάντες Velcro στο τιμόνι. Η τσάντα θα κρατήσει πολύ σταθερά - ακόμα και σε ποδηλατόδρομους στρωμένους με λιθόστρωτα.

Εξαιρετικά στιβαρή τσάντα για τη μπάρα Scooter

Η τσάντα για το τιμόνι του σκούτερ Wozinsky WSB2BK είναι κατασκευασμένη από EVA - ένα αδιάβροχο, ανθεκτικό στη φθορά και ανθεκτικό στις γρατσουνιές υλικό. Έτσι θα προστατεύσει τα υπάρχοντά σας από το μούσκεμα και τη βρωμιά . Το πανί δεν έχει εμφανείς ραφές και καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα . Απλώς σκουπίστε το με ένα υγρό πανί.

Μια ελαφριά τσάντα bar scooter

Η Wozinsky WSB2BK είναι μια γενική τσάντα bar scooter . Χάρη στο σύστημα Velcro, μπορείτε να το προσαρμόσετε σε πολλούς τύπους τιμονιών. Έχει διαστάσεις 30,5 cm x 16,5 cm x 14 cm, γεγονός που το καθιστά συμβατό με όλα σχεδόν τα δίτροχα που είναι διαθέσιμα στην αγορά , καθώς και με άλλα ηλεκτρικά οχήματα. Με χωρητικότητα 4 λίτρων, ζυγίζει μόνο 330 γραμμάρια - επομένως δεν θα προσθέσει περιττό βάρος στο σκούτερ .

  • Θα φιλοξενήσει πολλά από τα πιο χρήσιμα πράγματα , συμ. πορτοφόλι, κλειδιά, έγγραφα ή τηλέφωνο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα 4 λίτρων
  • Παρέχει εύκολη πρόσβαση στα μεταφερόμενα αντικείμενα . Διαθέτει αδιάβροχο φερμουάρ και διχτυωτές τσέπες που κάνουν την τσάντα του σκούτερ σε δύο διαμερίσματα
  • Μπορείτε να το τοποθετήσετε γρήγορα στο τιμόνι . Απλώς τοποθετήστε τους τέσσερις ρυθμιζόμενους ιμάντες Velcro στο τιμόνι και είστε έτοιμοι!
  • Είναι ανθεκτικό σε μηχανικές βλάβες . Η τσάντα σκούτερ είναι κατασκευασμένη από σκληρό υλικό EVA
  • Δεν προσθέτει περιττό βάρος στο σκούτερ . Έχει συμπαγείς διαστάσεις και χαμηλό βάρος - μόνο 330 γραμμάρια

Χαρακτηριστικά :

  • Χωρητικότητα : 4 l
  • Τρόπος τοποθέτησης : στο τιμόνι του σκούτερ
  • Διαστάσεις : 30,5 x 16,5 x 14 cm
  • Βάρος : 330 g
  • Χρώμα : μαύρο

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε