0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Yunmai Σχοινάκι Γυμναστικής YMHR-P702

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

8,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113721

Σύντομη Περιγραφή

Yunmai Σχοινάκι Γυμναστικής YMHR-P702

Περιγραφή

Yunmai Σχοινάκι Γυμναστικής YMHR-P702

Το σχοινάκι έχει συνδεθεί κυρίως με την παιδική ηλικία και τη διασκέδαση, αλλά στις μέρες μας χρησιμεύει ως εξοπλισμός άσκησης χάρη στον οποίο θα φροντίζετε τη φυσική σας κατάσταση και τη λεπτή σας σιλουέτα. Σχεδιάστηκε για άτομα που τους αρέσει η καλή φυσική κατάσταση και η αποτελεσματική άσκηση. Ο καλά μελετημένος σχεδιασμός παρέχει ακόμη μεγαλύτερη άνεση στη χρήση.

 

Μπείτε σε φόρμα

10 λεπτά άσκησης με σχοινάκι ισοδυναμούν με 30 λεπτά τρεξίματος. H άσκηση με το YMHR-P702 απαιτεί λιγότερο χρόνο και περισσότερη ενέργεια. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε μια προπόνηση ολόκληρου του σώματος όπου μπορείτε να χάσετε βάρος πιο γρήγορα. Το σχοινάκι από την Yunmai μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα όλων των ηλικιών!

 

Αντιολισθητικές λαβές

Για μεγαλύτερη άνεση στη χρήση, το σχοινάκι έχει εξοπλιστεί με ευχάριστες στην αφή, αντιολισθητικές λαβές, οι οποίες ταυτόχρονα είναι καλά διαπερατές. Παρέχουν σταθερό κράτημα, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα πέσουν από το χέρι σας. Επιπλέον, η επίστρωση των λαβών μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με καινούργια εάν είναι απαραίτητο.

 

Άνεση χρήσης

Οι λαβές του σχοινιού έχουν περιστρεφόμενα ρουλεμάν από ανθρακούχο χάλυβα για μεγαλύτερη άνεση χρήσης. Επιπλέον, το καλώδιο έχει στερεωθεί σε ορθή γωνία από τον άξονα της λαβής, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε μεγαλύτερη ταχύτητα άλματος.

 

Το σχοινάκι έχει μήκος 3 μέτρα, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Είναι ελαφρύ και διακρίνεται από χαμηλή αντίσταση στον αέρα. Μπορείτε να βάλετε ένα πλαστικό κάλυμμα από πάνω του ανά πάσα στιγμή για να προστατεύσετε το καλώδιο από ζημιές και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του.

 

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  • Ζευγάρι λαβές
  • Σχοινί
  • Ζευγάρι ανταλλακτικά λαστιχάκια
  • 2x Πλαστικό προστατευτικό καλωδίου

Χαρακτηριστικά:

  • Χρώμα: μαύρο
  • Υλικό: Χάλυβας, πλαστικό
  • Βάρος: 392 g
  • Μήκος σχοινιού: 3 μ
  • Βάρος σχοινιού: 140 g

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε