0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Dareu ESP100 Gaming Mouse Pad (pink) 350x300x5mm ESP100

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

5,95 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113736

Σύντομη Περιγραφή

Dareu ESP100 Gaming Mouse Pad (pink) 350x300x5mm ESP100

Περιγραφή

Το gaming mouse pad Dareu ESP100
Κάντε τον εαυτό σας ακόμα πιο άνετο παίζοντας τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Το gaming mouse pad Dareu είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό multispandex, χάρη στο οποίο δεν είναι ευαίσθητο στη φθορά και είναι ανθεκτικό. Οι άκρες του είναι φινιρισμένες με ραφή overlock, η οποία εγγυάται αντοχή στο σχίσιμο, το τρίψιμο και άλλους τύπους ζημιών. Απολαύστε απαράμιλλη ρευστότητα και δείξτε στους αντιπάλους σας ποιος είναι επικεφαλής! Σημείωση: Το ποντίκι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Ταχύτητα και ακρίβεια
Το μαξιλαράκι έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο την καθοδήγηση του ποντικιού, κάτι που σας επιτρέπει να απολαύσετε την ακρίβεια και την απαλότητα των ονείρων σας. Τώρα μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε οποιονδήποτε εχθρό στο παιχνίδι! Επιπλέον, χάρη στην αντιολισθητική επιφάνεια, το αξεσουάρ δεν θα γλιστράει πάνω από την επιφάνεια του γραφείου.

Κομψό σχέδιο
Το mousepad δεν είναι μόνο λειτουργικό, αλλά φαίνεται και πραγματικά υπέροχο - μπορεί να συμπληρώσει τέλεια το σετ παιχνιδιών σας. Είναι διακοσμημένο με ένα μεγάλο λογότυπο Dareu κατασκευασμένο με τη χρήση της τεχνικής εκτύπωσης εξάχνωσης. Η εφαρμοζόμενη λύση καθιστά την εκτύπωση εξαιρετικά ανθεκτική και ανθεκτική στην τριβή.

Διαστάσεις 350 x 300 x 5 mm
Υλικό Multispandex
Χρώμα Ροζ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε