0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

G-Lab Gaming Keyboard Keyz-Palladium/INT US LAYOUT KEYZ-ALLADIUM/INT

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

19,99 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 113705

Σύντομη Περιγραφή

G-Lab Gaming Keyboard Keyz-Palladium/INT US LAYOUT KEYZ-ALLADIUM/INT

Περιγραφή

ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ!

ΑΠΟΚΡΙΣΗ - ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ - ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Το Keyz Palladium είναι το ολοκαίνουργιο πληκτρολόγιο gaming υψηλής απόδοσης του G-Lab! Αυτό το μοντέλο εγγυάται γρήγορη, ακριβή και άνετη πληκτρολόγηση. Υπάρχουν 11 προκαθορισμένες λειτουργίες οπίσθιου φωτισμού και 7 διαφορετικά χρώματα για προσαρμογή. Χάρη στα 15 macro και τα 5 διαφορετικά προφίλ, θα είστε πιο γρήγοροι στο παιχνίδι για τις πολύπλοκες ενέργειές σας. Το μαγνητικό στήριγμα καρπού εγγυάται τέλεια άνεση για τα μεγάλα gaming session σας.


REACTIVE AND SILENT

Γίνετε πιο γρήγοροι από ποτέ στην πληκτρολόγηση με το Keyz Palladium. Ειδικά σχεδιασμένα για το παιχνίδι, τα πλήκτρα εξαιρετικά υψηλής απόκρισης σας εγγυώνται βέλτιστο χρόνο απόκρισης για να ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας σε κρίσιμες καταστάσεις.

Πιο αποτελεσματικά από άλλα πληκτρολόγια μεμβράνης της αγοράς, τα πλήκτρα προσφέρουν άνετη και αθόρυβη πληκτρολόγηση, χωρίς να θυσιάζουν την απόδοση. Οι φίλοι και η οικογένειά σας δεν θα παραπονεθούν ποτέ ξανά για τον θόρυβο του πληκτρολογίου σας.

11-EFFECT RGB BACKLIGHT

Φωτίστε το γραφείο σας με το Keyz Palladium και τον οπίσθιο φωτισμό RGB του. Επιλέξτε από 11 ποικίλες και δυναμικές λειτουργίες φωτισμού σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Είναι επίσης δυνατή η προσαρμογή των LED του πληκτρολογίου με 7 διαφορετικά χρώματα.

Ο οπίσθιος φωτισμός του πληκτρολογίου διαμορφώνεται με 2 πιθανούς τρόπους: από το αποκλειστικό λογισμικό Windows ή απευθείας στο πληκτρολόγιο με πολύ απλούς συνδυασμούς πλήκτρων.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΡΠΟΥ

Το να έχετε μια καλή θέση καρπού είναι απαραίτητο για να παίξετε στις καλύτερες συνθήκες. Αυτός είναι ο λόγος που εξοπλίσαμε το Keyz Palladium με αφαιρούμενο στήριγμα καρπού. Ο εργονομικός σχεδιασμός του εγγυάται απόλυτη άνεση στους καρπούς σας.

Μπορείτε να παίξετε για αρκετές ώρες χωρίς την παραμικρή ενόχληση ή πόνο στους καρπούς σας. Σε αντίθεση με άλλα πληκτρολόγια, αυτό το στήριγμα καρπού είναι μαγνητικό. Προσκολλάται και αφαιρείται πολύ εύκολα.

15 PROGRAMMABLE MACROS

Χάρη στο αποκλειστικό πρόγραμμα οδήγησης των Windows, μπορείτε να προγραμματίσετε όλα τα πλήκτρα του πληκτρολογίου για να δημιουργήσετε τις μακροεντολές σας.

Αυτό θα σας επιτρέψει να είστε πιο γρήγοροι από τους αντιπάλους σας και να αποκτήσετε ένα σίγουρο πλεονέκτημα όταν εκτελείτε πολύπλοκες ενέργειες στο παιχνίδι. Με 5 διαφορετικά προφίλ, έχετε συνολικά 15 μακροεντολές διαθέσιμες για χρήση και αλλαγή όπως θέλετε.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε