0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Subsonic Superman Junior Gaming Chair SA5573-S1

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

199,00 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112434

Σύντομη Περιγραφή

Superman - Junior gamer καρέκλα - Καρέκλα γραφείου παιχνιδιών - Επίσημη άδεια κόμικς DC

Περιγραφή

Αποτρέπει τον πόνο στην πλάτη: Η εργονομική του πλάτη ακολουθεί τέλεια το σχήμα της πλάτης χάρη στην ενίσχυση στην οσφυϊκή περιοχή και αποτρέπει κάθε πόνο στην πλάτη και κόπωση.

Ένα εξαιρετικά άνετο και ανθεκτικό κάθισμα: Ο αφρός υψηλής πυκνότητας, πάχους 5 cm, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει παρατεταμένη θέση καθίσματος και έχει βελτιστοποιηθεί για μεγάλη διάρκεια ζωής της καρέκλας.

Επικαλυμμένα υποβραχιόνια: Τα υποβραχιόνια σε PU (πολύ στιβαρό) μαύρο φινίρισμα πιάνου είναι γεμάτα με αφρό για να βελτιστοποιήσουν την άνεση για την ανάπαυση και να σας επιτρέπουν να παίζετε για αρκετές ώρες χωρίς να νιώθετε κουρασμένοι.

Μια στιβαρή δομή: Κατασκευασμένη από PU (Πολυουρεθάνη), ελαφριά και πολύ ανθεκτική, η καρέκλα gaming e-sport έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στη φθορά. Ο μηχανισμός ρύθμισης ύψους "Gas lift" κατηγορίας 4 έχει επίσης βελτιστοποιηθεί για μέγιστη αντοχή με καθημερινή χρήση.

Φινίρισμα υψηλής ποιότητας: Το κάλυμμα από πολυουρεθάνη καθαρίζεται πολύ εύκολα και είναι διακοσμημένο με ραφές και ένα πλήρως κεντημένο λογότυπο.

Εξαιρετικά πρακτικό: Εξοπλισμένο με 5 τροχούς PU και μια λειτουργία κουνιστή καρέκλα "Rocking Chair" θα σας προσφέρει πραγματική ελευθερία κινήσεων τόσο για παιχνίδι όσο και για εργασία.

Τεχνικές προδιαγραφές :

- Ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος: 40 - 52εκ.
- Λειτουργία κουνιστής καρέκλας με σύστημα ισορροπίας.
-Βάρος 5 τροχών βαρέως τύπου.
- Υποστηρίζει έως 120 κιλά.
-Αφρός υψηλής πυκνότητας 5 cm
-Στερεά, εύχρηστη ταπετσαρία απομίμησης δέρματος (ένα απλό υγρό πανί θα εξαφανίσει τις περισσότερες καθημερινές εργασίες).

Μέγεθος :

- Υψος καθίσματος: 40 - 52 εκ.
- Βάθος καθίσματος: 50 εκ.
- heightψος πλάτης: 67 cm.
- Πλάτος της πλάτης: 47 εκ.
- Πλάτος: 60 εκ.
- Βάρος: 12 κιλά.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε