0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Blitzwolf Gaming Headset USB Over Ear BW-GH1

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

16,31 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 115279

Σύντομη Περιγραφή

Blitzwolf Gaming Headset USB Over Ear BW-GH1

Περιγραφή

Δημιουργήθηκε για την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού. Ειδικά για προχωρημένους παίκτες που εκτιμούν τις συσκευές υψηλότερης ποιότητας. Διαθέτουν φωτισμό LED και μοντέρνο σχεδιασμό. Η λειτουργία σίγασης εξωτερικών θορύβων θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε και να ακούσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι.
Άψογοι ήχοι
Αν σας αρέσει να μπαίνετε στο παιχνίδι, τα ακουστικά BlitzWolf είναι σίγουρα η τέλεια λύση για εσάς. Ο τέλειος ήχος παρέχεται από οδηγούς 50 mm που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν να μην υπάρχει όλος ο κόσμος πίσω σας. Τα ακουστικά επικεντρώνονται στην αποτύπωση ισχυρών δονήσεων που μοιάζουν με πραγματικούς ήχους. Το προηγμένο σύστημα μπάσου σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε κάθε ήχο. Θα εκπλαγείτε όταν ακούσετε τον ήχο των βημάτων του εχθρού σας πίσω από την πλάτη σας.
Προσεγμένος σχέδιο

Το μικρόφωνο έχει σχεδιαστεί για gamers ώστε να μπορούν να το ρυθμίσουν στη στιγμή. Χάρη σε αυτό δεν θα χάνετε ενέργεια και νεύρα για περιττά λυγίσματα και θα διατηρείτε συνεχή επαφή με άλλους παίκτες. Τα ακουστικά θα καλύπτουν ολόκληρα τα αυτιά και θα αμβλύνουν όλους τους ανεπιθύμητους θορύβους που έρχονται από έξω. Ο εντυπωσιακός φωτισμός RGB προσθέτει μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση και ολοκληρώνει τον όλο σχεδιασμό.

Ανθεκτικό και σταθερό
Το μαλακό και ανθεκτικό στις φθορές υλικό καλύπτει το εσωτερικό των ακουστικών. Στο πλαϊνό μέρος, που είναι εύκολο να το βρείτε, υπάρχει ένα κουμπί για τη ρύθμιση του ήχου. Το σταθερό, μεταλλικό επάνω μέρος προκαλεί λιγότερη πίεση στο κεφάλι, ενώ το κάτω μέρος τα κάνει ακόμα πιο άνετα. Το καλώδιο των ακουστικών καλύπτεται με ένα ισχυρό και ανθεκτικό στρώμα από υλικό PVC. Το ατσάλινο βύσμα USB παρέχει μηδενική ευθραυστότητα.

Καθολική συμβατότητα

Τα ακουστικά μπορούν να συνδεθούν σε οποιαδήποτε συσκευή παιχνιδιού, υπολογιστή ή τύπου PlayStation.


Χαρακτηριστικά:
  • Αντίσταση: -42dB
  • Τρυφερότητα: 108dB
  • Μήκος καλωδίου: 220 cm
  • Βάρος: 410 g
  • Συχνότητα: 20Hz - 20 kHz
  • Μέγεθος: 216,90 × 219,15 × 99,75 mm

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε