0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

BlitzWolf Gaming Headset BW-GH2 Over Ear με σύνδεση USB Μαύρα BW-GH2

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

24,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 114223

Σύντομη Περιγραφή

BlitzWolf Gaming Headset BW-GH2 Over Ear με σύνδεση USB Μαύρα BW-GH2

Περιγραφή

Ακουστικά gaming Blitzwolf BW-GH2
Ο πολυκάναλος ήχος 7.1, η εργονομική σχεδίαση, το ηχείο 53 mm και ο πολύχρωμος οπίσθιος φωτισμός RGB καθιστούν το BW-GH2 τα τέλεια ακουστικά gaming για όλους. Απολαύστε συναρπαστικό παιχνίδι και προσαρμόστε τα ηχητικά εφέ με ειδικό λογισμικό. Το προϊόν είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα συσκευών και είναι εύκολο στη χρήση με τον ενσωματωμένο ελεγκτή πολλαπλών λειτουργιών. Το εύκαμπτο μικρόφωνο σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε ελεύθερα με άλλους παίκτες.

Ήχος που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς gamers
Το BW-GH2 σας προσφέρει εξαιρετική ποιότητα στερεοφωνικού ήχου, χάρη σε ένα μεγάλο ηχείο 53 mm, ένα προηγμένο τσιπ και έναν βελτιωμένο κωδικοποιητή ήχου. Ο κρυστάλλινος ήχος και τα ενισχυμένα μπάσα θα σας επιτρέψουν να βυθιστείτε ακόμα περισσότερο στο αγαπημένο σας παιχνίδι και να ακούσετε τους αντιπάλους σας να πλησιάζουν τέλεια. Επιπλέον, τα μεγάλα ωτοασπίδες εφαρμόζουν άνετα γύρω από τα αυτιά σας, μειώνοντας τον θόρυβο του περιβάλλοντος και σας επιτρέπουν να συγκεντρωθείτε πλήρως στο παιχνίδι σας.

Άνεση παιχνιδιού για ώρες
Ο εργονομικός σχεδιασμός των ακουστικών σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε για ώρες χωρίς να ανησυχείτε για την κούραση ή την ταλαιπωρία. Το ρυθμιζόμενο κεφαλόδεσμο με μαλακό μαξιλαράκι μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στο σχήμα του κεφαλιού σας. Τα ωτοασπίδες είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό, φιλικό προς το δέρμα υλικό. Επιπλέον, ο μαγνητικός δακτύλιος που βρίσκεται στο καλώδιο εξαλείφει τις παρεμβολές και ο κομψός οπίσθιος φωτισμός RGB δίνει στα ακουστικά έναν μοναδικό χαρακτήρα παιχνιδιού.

Ευρεία συμβατότητα
Τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με καλώδιο υποδοχής USB, μέσω του οποίου μπορείτε να τα συνδέσετε με επιτυχία στη συσκευή της επιλογής σας. Το BW-GH2 είναι συμβατό με τους περισσότερους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Λειτουργεί επίσης με κονσόλες PlayStation, XBOX και Nintendo. Ανεξάρτητα από το υλικό που παίζετε, μπορείτε να απολαύσετε καθηλωτικό ήχο στο υψηλότερο επίπεδο.

Ακόμα πιο εύκολο στη χρήση
Ο ενσωματωμένος ελεγκτής πολλαπλών λειτουργιών σάς επιτρέπει να χειρίζεστε τα ακουστικά απλά και άνετα. Χρησιμοποιήστε το για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου ή να κάνετε πλήρη σίγαση του BW-GH2. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε γρήγορα στη χρήση του μικροφώνου. Ο ελεγκτής σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τον οπίσθιο φωτισμό LED.

Μήκος καλωδίου 2200±25mm
Αντίσταση ηχείου 32±10%Ω
Σύνδεση USB
Βάρος 400g±5g
Διαστάσεις 197,5x186,3x103mm
Διάμετρος ηχείου 53mm
Ζώνη συχνοτήτων 20Hz-20kHz
Αντίσταση μικροφώνου -38±3dB

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε