0

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Περισσοτερες Οψεις

Nemesis Switch Headset 61881112285

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

27,90 €

Εκτός αποθέματος

Κωδικός Προϊόντος: 112420

Σύντομη Περιγραφή

Ακουστικά παιχνιδιών Konix, σχεδιασμένα για παίκτες.

Περιγραφή

Το Nemesis κατασκευάστηκε με προγράμματα νεοδυμίου 40mm για να καλύψει τέλεια τα αυτιά σας και να προσφέρει τέλεια απομόνωση από τον εξωτερικό θόρυβο.

Ευέλικτο μικρόφωνο με τέλεια αναπαραγωγή ήχου που κυμαίνεται από 20 Hz έως 20 Khz για να δώσει σε εσάς και την ομάδα σας τα καλύτερα εργαλεία για να κερδίσετε. -

Χάρη στο παχύ μαξιλάρι και το ανθεκτικό και ρυθμιζόμενο κορδόνι του κεφαλιού, τα ακουστικά Nemesis προσφέρουν πραγματική άνεση και είναι ιδανικά για μακροχρόνιες περιόδους παιχνιδιού. Το ακουστικό συνδέεται με υποδοχή 3,5 mm

Το Nemesis κατασκευάστηκε με προγράμματα οδήγησης νεοδυμίου 40mm για να καλύπτει τέλεια τα αυτιά σας και να παρέχει τέλεια απομόνωση από τον εξωτερικό θόρυβο.

Διαθέτει ένα ευέλικτο μικρόφωνο με τέλεια αναπαραγωγή ήχου που κυμαίνεται από 20Hz έως 20KHz, προκειμένου να δώσει σε εσάς και την ομάδα σας τα καλύτερα εργαλεία για να κερδίσετε.

Χάρη στο παχύ μαξιλάρι και το ανθεκτικό, ρυθμιζόμενο κορδέλα κεφαλής, τα ακουστικά Nemesis προσφέρουν πραγματική άνεση και είναι ιδανικά για μεγάλες περιόδους παιχνιδιού.

Το ακουστικό συνδέεται με βύσμα 3,5 mm.

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή εγγραφείτε